Novinky

Fotoreport - Stolárna klub Havířov

Enrico a Kuba honili čarodějnice v Havířově v klubu Stolárna a na úterek to byla poctivá párty…jukni na fotky z 30.4.2013 foto by Kuba "tádýdádydádýdáá" Vrcháč zobrazit celou novinku »


Enrico na Finlandia Dance Zone na festivalu Svojšice!

Na festivalu Svojšice 2013 najdete kromě dvou velkých pódií také speciální Finlandia Dance Zone, která se letos přesouvá  do velké kryté haly. Návštěvníci si zde užijí nabitý hudební program a perfektní technické zázemí, které nabídne špičkový zvuk LA acoustic se... zobrazit celou novinku »


Přední švýcarský producent Daniel Portman přijíždí 10.5. na Studio 54 Night do pražské Radosti FX!

Daniel Portman, N-line, Enrico, Faith a Eagle na Studio 54 Night v pátek 10.5. v pražském klubu Radost FX! Studio 54 Night opět ožívá i v naší metropoli a již teď se můžete těšit na druhý květnový pátek 10.5., kde se v pražském klubu Radost FX představí rezidenti... zobrazit celou novinku »


Creative on the Boat vyplouvá 27.6. a startuje předprodej vstupenek!

Chcete-li si užít nevšední party na řece Vltavě, kde vám bude hrát na dvou pódiích 22 zástupců české a slovenské scény, kupujte si vstupenky v předprodeji již nyní! Bude to jízda!   Za necelé dva měsíce opět vyplouvá loď Bastei a večírek Creative on the... zobrazit celou novinku »


Radost FX & Touster Production pres. Space s Oliverem Kleinem již tento pátek Žižkovské věži a oficiální afterparty ve Studiu 54!

Exkluzivní prostředí s unikátním výhledem na Žižkovské věži, limitovaná kapacita 250 osob, speciální host – německý producent Oliver Klein, domácí stálice Orbith, Enrico, Subgate, Marty Fish, Wilda, Ravic, Schwing, Tokátko a spousta dalších – to je event Touster... zobrazit celou novinku »


Dubnový Climax s rezidentem Studia 54 Enricem již tuto sobotu!

Jak už bývá v Roxy zvykem, poslední sobota v měsíci tradičně patří rezidentní noci Chrise Sadlera Climax a nejinak tomu bude i v sobotu 27. 4. Na nejdéle fungující pravidelnou klubovku v ČR, která letos v listopadu oslaví už 15 let existence, si tentokrát Chris Sadler pozval... zobrazit celou novinku »


Fotoreport: Official Citadela with Paul Van Dyk afterparty

DJs: Enrico, Billy Bright, Ronny, Subgate | foto by Kuba "proutník" Vrchovský zobrazit celou novinku »


Pátek 19.4.Mácháč festival warm-up v poděbradském Tuze-exu! Djs Enrico, Ronny, Raffael de la rue a Freezee

Enrico, Ronny, Raffael de la rue vystoupí společně s poděbradským Freezem na warm-upu k festivalu Mácháč 2013 v poděbradském klubu Tuze-ex! Tento pátek bude v Poděbradech ve znamení léta a festivalu Mácháč 2013. Do klubu Tuze-ex míří trojice rezidentů Studia 54 – Enrico,... zobrazit celou novinku »


Sasazu 4th B-day

SaSaZu oslavilo své 4té narozeniny a Enrico byl za pultem. Dále zahráli Juan Sanchez a Daniel Sanchez a Mehdi Deyes a Paco a Carlos Squint a Pif. Foto by Kuba úchylák zobrazit celou novinku »