Dubnový Climax s rezidentem Studia 54 Enricem již tuto sobotu!

Novinky > Dubnový Climax s rezidentem Studia 54 Enricem již tuto sobotu!

Jak už bývá v Roxy zvykem, poslední sobota v měsíci tradičně patří rezidentní noci Chrise Sadlera Climax a nejinak tomu bude i v sobotu 27. 4. Na nejdéle fungující pravidelnou klubovku v ČR, která letos v listopadu oslaví už 15 let existence, si tentokrát Chris Sadler pozval DJs Petr Braun a Enrico. Chybět ale samozřejmě nebude ani rezidentní VJ ClimaxuMartin a v chill outu se můžete těšit na trojici DJs mattyB, Zjook, Josy Mong.


"Za zástupců staré školy pražského houseu se málokdo pohybuje na scéně tak dlouho jako Petr Braun. Díky tomu má obrovský zkušenosti i praxi a přesně ví, co je třeba, aby se pořádně roztancoval parket. Za ta léta, co jsem v ČR, jsem se potkali na různých hraních už mnohokrát a Petr hrál vždy inteligentní, underground house z hlubšího konce hudebního spektra. Už je to ale přeci jen nějaký ten pátek, co jsem ho naposledy slyšel, takže jsem sám velmi zvědavý, s čím v sobotu na Climaxu přijde," říká Chris ke svému prvnímu hostovi, který společně s Lucasem Hulanem stojí za labelem Nightphunk Recordings, kde vydávají přední čeští producenti.

Podobně důležitou postavou domácí klubové scény je ale i Chrisův druhý dubnový host DJ Enrico, jenž se DJingu aktivně věnuje už od roku 1993 a od roku 1998 je majitelem proslulého pražského klubu a kultovního místa známého svými afterparties Studio 54, jenž se za posledních dvanáct let stal partnerem věhlasných domácích parties a festivalů světového formátu, z nichž namátkou můžeme zmínit třeba Sensation White, Transmission, Creamfields, Cosmic Trip nebo Mácháč.

Sám Enrico, který o sobě říká: "Nemám oblíbený label ani producenty, tracky vybírám podle energie a náboje, které obsahují.", si kromě většiny renomovaných pražských klubů a festivalů zahrál také po boku takových hvězd jako Sebastian Leger, Ferry Corsten, Axwell,Sebastian Ingrosso, Paul Oakenfold, Corvin Dalek atd. a představil se také mj. také například v Londýně, vietnamskému Saigonu, Kolumbii nebo na thajském ostrově Kho Pan Gan na Full Moon Party 2010.

"Enrico byl snad jeden z vůbec posledních profi DJs v ČR, který přešel z vinylů na CD a dodnes je zastáncem starýho dobrýho mixování bez elektronických pomůcek a práce s mixpultem. V poslední době začal navíc hodně pracovat i na vlastní muzice a PR. Pokud se nemýlím, bude to v sobotu pro Enrica na Climaxu premiéra. Nicméně kdykoli jsem ho slyšel někde hrát, jeho sety byly vždycky jako on sám - pozitivní a energický. Tím pádem to do hudebního konceptu Climaxu sedí jako prdel na hrnec," komentuje Chris svůj výběr.

Je tedy nasnadě, že v sobotu 27. 4. v ROXY můžeme čekat hodně nabušený mejdan prýštící energií a skvělou muzikou, což je ostatně na Climaxu velmi dobrým zvykem odjakživa.