Novinky

Holandská hvězda Dyro, Enrico, Mecannici, Richar Reynolds a další 7.6. v pražském klubu Mecca na eventu Meccastar!

✖ I v červnu o sobě dává holešovický klub Mecca vědět dalšímí zahraničními jmény, které České publikum s nadšením očekává. Prvním velkým červnovým jménem bude holandská hvězda – DYRO. Ten ve světě Progressive house music stoupá stale výše. Jeho kariéra se... zobrazit celou novinku »


Družba - Ústí | foto by Kuba "ukaž kozy" Vrcháč

DJ Enrico a Be Da a Carl Lope Pulgret navštívili s nocí Studio54 night club Music Club Družba a byla to jízda jako vždy ! koukni na fotky a věz,že se tato akce bude opakovat !!! děkujeme Bowling Restaurant Centrum Klíše za podporu a nejlepší biftek na světě a hotelu Hvězda za... zobrazit celou novinku »


Poslechněte si záznam setu z Enricova vystoupení na Studio 54 Night v pražské Radosti FX!

  dj Enrico live ! Enrico played at the party in club Radost FX Prague The party with Daniel Portman succeeded to perfection :) pleasant listening ... Enrico zahrál na party v klubu Radost FX Praha. Mejdan s Danielem Portmanem se vyvedl na jedničku :) příjemný poslech ...... zobrazit celou novinku »


TopStar Liberec - Studio54 - foto by Kuba "nechci spát sám" Vrcháč

Studio54 zavítalo do libereckého TOPSTAR - dance club & bar a byl to povedený večírek,kdy vodka tekla proudem :) DJ Enrico aPetr Pietros Bludský a BeLami to rozdováděli dole a nutno uznat že tento podnik je pěkná designovka a má co nabídnout na třech patrech a to od oldies až... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night zavítá tuto sobotu 18.5. do libereckého klubu Top Star!

Enrico, Pietros a BeLAmi roztančí tuto sobotu liberecký Top Star klub! Severočeská tour klubu Studio 54 bude v sobotu pokračovat v libereckém klubu Top Star! Za mixážním pultem se představí dvojice rezdientů tohoto klubu Enrico a Pietros, které bude supportovat místní... zobrazit celou novinku »


Tento pátek zavítá Studio 54 již potřetí do ústeckého klubu Družba a bude to jízda!

Enrico, Béda a Carl Lope přijedou tento pátek roztančit Ústí nad Labem do klubu Družba a pro 100 příchozích mají mixované CD zdarma! Tento pátek bude v ústeckém klubu Družba ve znamení Studio 54 Night! Za mixem se představí rezidenti tohoto klubu v čele s Enricem,... zobrazit celou novinku »



Studio 54 Night bude již tento pátek hostit švýcarského Daniela Portmana v pražské Radosti FX!

Daniel Portman poprvé v ČR na Studio 54 night! Kromě tohoto úspěšného producenta se můžete těšit na jeho krajana N-linea, Enrica, Faitha a Eaglea! Doražte v pátek do Radosti FX a nebudete litovat! Již tento pátek máte možnost dorazit do pražského klubu Radost FX, kde... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí příští sobotu 11.5. po boku talentovaného producenta a mistra mash-upů - Dannica v českolipském Luxoru!

Českolipský Luxor se může těšit. Na sever Čech zavítá v sobotu 11.5. 2013 jeden z největších talentů taneční muziky - DANNIC. Daan Romers pochází z nizozemské Bredy, která je rodným městem Tiësta, Funkermana nebo Hardwella. Kariéra talentovaného producenta a mistra... zobrazit celou novinku »