Novinky

Studio 54 Closing Party na Bílém kameni

Studio 54 tento pátek 26.8. - Bílý Kámen closing party na Mácháči! Enrico, Ronny, Pietros, Subgate a Finidi v pátek na Bílém Kameni! 5 rezidentů Studia 54, strhující atmosféra, cd pro každého příchozího - to je páteční Studio 54 closing party na Bílém Kameni na... zobrazit celou novinku »


Enrico poslední srpnovou sobotu na festivalu Pleasure Island

Dj Enrico zástupcem Imperium stage na festivalu Pleasure Island. Poslední srpnovou sobotu proběhne v prostorách letiště Roudnice nad Labem druhý ročník festivalu Pleasure Island, na kterém se představí nespočet světových a domácích špiček světové elektronické scény na... zobrazit celou novinku »


Enrico na festivalu Mácháč

Hned dvě vystoupení čekají rezidenta Studia 54 - dje Enrica na letošním festivalu Mácháč! Po návratu z jednoho z nejlepších klubů světa - Amnesii na Ibize, kde se Enrico představil na předním světovém eventu La Troya před několika tisíci tancechtivými clubbery, tento... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí 10.8. na eventu La Troya v Amnesii na Ibize!

Před rokem si odbyl svou premiéru v jednom z nejlepších klubů světa -Amnesii na Ibize a 10.8. se vrací zpět do tohoto klubu, aby představil tamním clubberům svůj sound na party La Troya, která je známá po celém světě. Klub Amnesia se právem řadí mezi nejlepší kluby na... zobrazit celou novinku »