Přední švýcarský producent Daniel Portman přijíždí 10.5. na Studio 54 Night do pražské Radosti FX!

Novinky > Přední švýcarský producent Daniel Portman přijíždí 10.5. na Studio 54 Night do pražské Radosti FX!

Daniel Portman, N-line, Enrico, Faith a Eagle na Studio 54 Night v pátek 10.5. v pražském klubu Radost FX!

Studio 54 Night opět ožívá i v naší metropoli a již teď se můžete těšit na druhý květnový pátek 10.5., kde se v pražském klubu Radost FX představí rezidenti Studia 54 - Enrico, Faith a Eagle společně s exkluzivním zahraničním hostem - Danielem Portmanem a jeho krajanem djem N-linem.

Jak jsme již zmínili headlinerem květnové Studio 54 Night bude přední švýcarský producent Daniel Portman, který v minulosti vydal své počiny na takových labelech jako jsou například Harem Records, Big & Dirty, Armada, AnjunaDeep nebo PinkStar Records a spolupracoval s věhlasnými umělci typu Jerome Isma-Ae či Stanley Ross. Jeho tracky se pravidelně dostávají do TOP stovky na prestižním hudebním portále Beatport. Se svým record bagem cestuje po celém světě ať už po klubech nebo po mega parties pro desetitisíce party people.

V součanosti se prezentuje svižným Progressive Housem, takže se domácí publikum má opravdu na co těšit.

Druhým zahraničním hostem je jeho krajan N-line, který prezentuje svůj osobitý sound téměř po celé Evropě. Za zmínku stojí slavný ostrov Ibiza a nespočet Open Air Festivalů a halovek v jeho domovském Švýcarsku.

Třetím vystupujícím je zástupce Studia 54 - Enrico. Enrica nemusíme dlouhosáhle domácímu publiku představovat. Řadu let je součástí předních domácích festivalů typu Mácháč, Svojšice, Creamfields a supportoval takové umělce jako je Tiesto, Paul van Dyk ,Ferry Corsten,Axwell, Sebastion Ingrosso,N.E.R.V.O. nebo Dirty South. Neměli bychom opomenout také jeho zahraniční vystoupení v klubu Amnesia Ibiza, v daleké Kostarice, Panamě, Kolumbii, Vietnamu, Thajsku nebo Velké Británii. Nezahálí ani v rámci vlastní produkce, která již spatřila světlo světa na několika labelech.

Dalšími dvěma vystupujícími jsou taktéž rezidenti Studia 54 - Faith a Eagle. Tito ostřílení bardi se pohybují na taneční scéně již pěknou řádku let a kromě domácích letních festivalů a halovek již několikrát představili svůj um i za hranicemi naší země.

Kompletní informace o blížící se Studio 54 Night naleznete na www.studio54.cz a www.radostfx.cz

Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio 54 - Hybernská 38 - Praha 1