Novinky

Kam na vystoupení Enrica během Vánoc? Christmas party v Pardubicích, Kooltour v Ústí nad Labem, Mecca a nebo Studio 54!

Vánoce jsou tu co nevidět a s nimi i celá řada vánočních večírků, kam můžete vyrazit za kvalitní hudbou a v neposlední řadě se i skvěle bavit! Pokud vás zajímá, na jakých eventech vystoupí rezident Studia 54 Enrico – tak čtěte určitě dále! 25.12. se... zobrazit celou novinku »


Transmission After - Studio54 by Kuba "naMol"

16 hodin nonstop párty se vyvedla a after byl jak dle učebnice o afterech :)) Dj Skipper, DJ Enrico, Michael C, Faith, Smoke i Rio odvedli solidní výkony a servírovali celý den jednu pecku za druhou.Konec ve 20:15 dokládá že praha nikdy nespí :))) Fotil páprda Kuba "naMol" tak mu za... zobrazit celou novinku »


Kde vystoupí Enrico během tohoto týdne? My to víme!

Free Wednesdays v pražském Duplexu, páteční Studio 54 Night v českokrumlovském klubu City Lounge a Off Time v sobotu v klubovně 2. patro - to je výčet večírků, na kterých můžete tento týden zastihnout Enrica. Druhý prosincový týden je tu a pokud chcete vyrazit na jedno z... zobrazit celou novinku »


Enrico na New Year's Eve at Mecca!

Nový rok 2014 je za dveřmi. Oslavte s námi jeho příchod ve velkolepém stylu v příjemném prostředí klubu Mecca, který nabízí skvělou klubovou atmosféru, příznivé ceny, přívětivý personál a krystalicky čistý zvuk. V tuto závěrečnou noc roku se můžete těšit... zobrazit celou novinku »


Enrico, rezidenti Studia 54 Mark Evil, P-jay a další tento pátek v klubu Reston (Ex Touster) na eventu Mono!

Reston bar & lounge představuje další z řady večírků takzvaných Touster Fridays. Je jím nový rezidentní večírek MONO, který si vzal na starosti dj Mark Evill a proběhne 6.prosince v prostorách Reston baru. Celá párty se ponese v duchu deep house & pozvolnější... zobrazit celou novinku »


Koukněte na aftermovie z B-day party dje Enrica v pražské Roxy!

28.10. proběhla v pražském klubu Roxy narozeninová oslava rezidenta Studia 54 – dje Enrica. Podívejte se na to, jaká zde panovala atmosféra! Poslední říjnové pondělí se v rámci Free Mondays uskutečnila B-day party dje Enrica, kterému prostřednictvím setů přišli... zobrazit celou novinku »


Transmission afterparty proběhne 1.12. ve Studiu 54!

Enrico, Michael C, Faith, Smoke a Skipper roztančí Studio 54 na afterparty po halovce Transmission! Poslední listopadová sobota bude v naší metropoli patřit úspěšné halovce Transmission, na které se představí takoví velikáni jako je Markus Schulz, Orian Nilsen, Cosmi Gate nebo... zobrazit celou novinku »


Universe v Kutné Hoře a Tommy Rogers B-day v Duplexu v pátek a sobotní event Angels vs Demons v libereckém Top Staru - přesně to čeká Enrica o nadcházejícím víkendu!

Enrico se opět o nadcházejícím víkendu vydává na cesty! V pátek se představí společně se svým kolegou Bédou ve společném back2back setu v kutnohorském klubu Planet Music, kde kromě této dvojice zahraje také Pavel Faktor, Marco a Mike Mex. Bezprostředně po tomto vystoupení... zobrazit celou novinku »


Záznam vystoupení Enrica, Paca, Aiffela a Finidiho z enricových narozenin v klubu Roxy!

28.10. oslavil rezident Studia 54 - dj Enrico své narozeniny v rámci Free Mondays v pražském klubu Roxy. Prostřednictvím setů mu přišli pogratulovat jeho přátelé a kolegové Aiffel, Paco, Finidi, Kiffli a P-jay. Poslechněte si 4,5 hodinový záznam společného setu Enrica, Paca,... zobrazit celou novinku »