Universe v Kutné Hoře a Tommy Rogers B-day v Duplexu v pátek a sobotní event Angels vs Demons v libereckém Top Staru - přesně to čeká Enrica o nadcházejícím víkendu!

Novinky > Universe v Kutné Hoře a Tommy Rogers B-day v Duplexu v pátek a sobotní event Angels vs Demons v libereckém Top Staru - přesně to čeká Enrica o nadcházejícím víkendu!

Enrico se opět o nadcházejícím víkendu vydává na cesty! V pátek se představí společně se svým kolegou Bédou ve společném back2back setu v kutnohorském klubu Planet Music, kde kromě této dvojice zahraje také Pavel Faktor, Marco a Mike Mex. Bezprostředně po tomto vystoupení zamíří do pražského Duplexu na B-day party Tommyho Rogerse. Kromě Enrica a Tommyho Rogerse se mohou všichni příchozí těšit také na Ronnyho a Milhause!

Sobota bude ve znamení večírku Angels vs Demons v libereckém Topstaru, kam zamíří opět se zmiňovaným Ronnym a o support se bude starat Belami a Matiash.

Kompletní informace naleznete na www.djenrico.cz a nebo facebookové fanpagi https://www.facebook.com/djenrico.cz?fref=ts