Novinky

Enrico a Roberto Chochola popřejí svými sety rezidentovi Studia 54 Pietrosovi k jeho narozeninám v sobotu 22.3. v klubu Luxor

Již tuto sobotu se otřese českolipský klub Luxor v základech. Na programu je totiž velkolepá B-day party oblíbence tamního klubu a zároveň rezidenta pražského Studia 54 – dje Pietrose, který působí na domácí taneční scéně téměř 18 let. Kromě jeho... zobrazit celou novinku »


Enrico headlinerem party Techno-House Lovers tento pátek v táborském Kotnově a sobotního večírku Formatic v Duplexu!!

Již tento pátek 14.3. se rozduní prostory designového klubu Kotnov v Táboře, kde se uskuteční večírek s názvem Techno House Lovers, jehož headlinery budou již zmiňovaný Enrico a Subgate. Kromě rezidentů Studia 54 se mohou všichni návštěvníci těšit také na... zobrazit celou novinku »


Afterparty po Magnetic festivalu tradičně ve Studiu 54!

Prodlužte si Magnetic festival s Enricem, duem BonTrip, které doplní švihák Sweder a nesmrtelný Rio Ve středu 7.5.2014 proběhne v prostorách letňanského výstaviště Magnetic festival, na němž vystoupí současné špičky elektronické hudby.Že se jedná o očekávávý event... zobrazit celou novinku »


Enricova pozvánka na event Formatic on Tour, který proběhne 22.2. ve Starých lázních v Kolíně!

V sobotu 22.2. se uskuteční v kolínském klubu Staré Lázně event Formatic on Tour, kde se představí domácí djská špička. Jedním z vystupujících je i Enrico. Mrkněte na jeho video pozvánku!   https://www.youtube.com/watch?v=UlPd3laBHlc&list=UUBa8tguvMegWdD28AhYEGKA zobrazit celou novinku »


DJ Enrico - Live@Studio54 - Laurent Garnier Afterparty 25/1/2014

Živý záznam z pražského klubu Studio54 z afterparty po vystoupení Laurenta Garniera v Roxy je zde :) Poslechněte si záznam dje Enrica z této povedené afterpárty a připomeňte si ojedinělou atmosféru tohoto pražského klubu ... Fotoreport ZDE:... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí na P-jay & Denisa B-day tento pátek party v pražském klubu Magnum!

Po úspěchu minulého dílu Jack Daniel's párty s podtitulem "electroswing" přicházíme s dílem druhým, který se ponese v duchu HOUSE MUSIC! V rámci této akce oslaví své narozeniny lev salónů české taneční scény DJ P-Jay a jeho pártykamarádka Denisa. Hosty této... zobrazit celou novinku »


Poslechněte si záznam setu dje Enrica z nejdelší silvestrovské jízdy ve Studiu 54!

Dj Enrico přináší záznam svého hraní ze Silvestra v Praze 2014. Oslava nového roku proběhla v pražském klubu Studio 54 velice důstojně. Bylo to více než 24 hodin hudby a více než 21 djs a klub plný až po strop od startu 31.12.2013 do zavíračky 2.1.2014. Kompletní informace... zobrazit celou novinku »


13. narozeniny Studia 54 se nezadržitelně blíží! Přijďte oslavit další rok tohoto klubu v pátek 16.5. společně s námi!

15 dj’s, více jak 15 hodin hudby, narozeninová atmosféra na každém kroku a spousta dalších vychytávek – to všechno očekávejte od 13. narozenin Studia 54, které proběhnou třetí květnový pátek! Pro Studio 54 rozhodně neplatí, že třináctka je špatné či nešťastné... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night v Českém Krumlově v clubu City Lounge by Kuba

V pátek v Českém Krumlově v clubu City Lounge jsme měli Studio 54 Night - DJ Enrico, DJ Ronny a Dj Tommy Rogers a byl to "krutopřísný" mejdan!! Plný klub, krásný a účelový interiér a hlavně party people kteří opravdu umí vytvořit super atmošku! Mejdan skončil před 7... zobrazit celou novinku »