Kam na vystoupení Enrica během Vánoc? Christmas party v Pardubicích, Kooltour v Ústí nad Labem, Mecca a nebo Studio 54!

Novinky > Kam na vystoupení Enrica během Vánoc? Christmas party v Pardubicích, Kooltour v Ústí nad Labem, Mecca a nebo Studio 54!

Vánoce jsou tu co nevidět a s nimi i celá řada vánočních večírků, kam můžete vyrazit za kvalitní hudbou a v neposlední řadě se i skvěle bavit!

Pokud vás zajímá, na jakých eventech vystoupí rezident Studia 54 Enrico – tak čtěte určitě dále!

25.12. se Enrico představí na 14. ročníku pardubické Christmas party na Výstavišti ABC, kde bude mít Studio 54 svůj house floor. Headlinery eventu bude francouzský producent Olivier Giacomotto a britské techno duo Space Djz. Kromě nich se můžete těšit na slovenského Tokyho, Chrise Sadlera, Džejára aka Rogera Venzenta, Laydee Jane, Enrica, Subgatea, Michaela C a celou řadu dalších.

Po skončení této legendární klubovky si můžete užít i oficiální afterparty v nedalekém klubu Gimlet, kterou má pod svými křídly opět Studio 54!

27.12. vyráží Enrico se svým recordbagem do Ústí nad Labem, kde proběhne v místním kulturním domě akce Kooltour. Headlinerem bude právě Enrico, který zde vystoupí se svými kolegy – Finidim a Billy Brightem. O jejich support se postarají Marco de Taunay, THcz, Jan Vae, Deffo a další!

Silvestr bude pro Enrica ve velkém stylu. Svou silvestrovskou jízdu rozjede v pražském klubu Mecca, kde se představí společně s Mecanicii, Chrisem 93, Pekosem a Mike Morphinem!

Následně se Enrico přemístí do svého domovského klubu Studio 54 na nejdelší silvestrovskou jízdu v metropoli. Kromě Enrica se můžete těšit také na Tommyho Rogerse, Loutku, Ronnyho, Subgatea, Bedu, Yan Darka a spoustu dalších rezidentů tohoto klubu!

Kompletní info o Enricovi naleznete na www.djenrico.com