Novinky


DJ Enrico - Set Live@Mácháč festival 2012 - main stage v sekci Hudba!

DJ Enrico - Set Live@Mácháč festival 2012 - main stage v sekci Hudba! zobrazit celou novinku »


Fotoreport ze sobotního Mácháče 2012 od Kuby v sekci galerie!

Sobotní Mácháč patřil jen a jen domácím umělcům, kteří přilákali ještě o několik tisíc lidí více, než kolik dorazilo první festivalový den. Rozhodně musím zmínit výborné vystoupení Chrise Sadlera, Enrica, Michaela Buriana, dua Bon Trip, Pav la Bidla a DJe Trávy, se... zobrazit celou novinku »


Fotoreport Mácháč after neděle by Kuba

Fotoreport Mácháč after nedělě by Kuba zobrazit celou novinku »


Kteří rezidenti Studia 54 vystoupí letos na festivalu Mácháč?

Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Subgate, Miquel, P@co, Pete Walk, Marty Fish a spousta dalších rezidentů Studia 54 rozduní festival Mácháč! Prvním z vystupujících ze stáje Studio 54 je Enrico, který již několikátým rokem po sobě opět vystoupí na hlavním pódiu a to v sobotu... zobrazit celou novinku »


Fotoreport ze sobotní Mácháč afterparty od Vítka

Studio 54 dostalo na Mácháči na starost spojit páteční program festivalu se sobotním. Na začátku návštěvníci doslova bourali ploty, aby o nic nepřišli. Stan se zaplnil včetně přilehlých prostor v lese a tančilo se až do odpoledne. zobrazit celou novinku »


Videoupoutávka na víkendový Mácháč je tu! Koukněte na ní!

Chystáte se tento víkend na festival Mácháč? Mrkněte na originální videoupoutávku, kterou má na starosti Enrico a Chris Sadler! Michael Burian, Enrico nebo třeba Chris Sadler. Všichni tři patří mezi ty, kterým se může o hraní na Mácháči opravdu jenom zdát. V... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z Trojka vodka party na Bílém Kameni na Mácháči by Vítek v sekci galerie!

Česká Ibiza hostila pod záštitou švýcarské Trojka vodky mejdan, jaký není úplně každý den. DJs Studia 54 Enrico, Ronny, Faith, Kiffli a reportážní "porno" team (viz naše trička) se starali, aby zábava skončila až za světla. Koukněte na fotky, ale pozor, některé nejsou... zobrazit celou novinku »


Fotoreport Mácháč Warm Up @ Bílý Kámen

Rekordní návštěvnost Bílého Kamene, strhující atmosféra, zábava až do 8. hodiny ranní. Přímo ze španělské Ibizy dorazil na tu českou dj Enrico a všem ukázal proč si ho do Amnesie pozvali již třetí rok po sobě.Ruce nahoře,moře vodky a našláplé sety vystupujících -... zobrazit celou novinku »