Novinky

Fotky z vystoupení dje Enrica na party La Troya v Amnesii na Ibize!

Nasajte atmosféru z vystoupení dje Enrica ve světoznámém klubu Amnesia Ibiza na party La Troya, která byla opět famózní! zobrazit celou novinku »


Enrico vyráží 25.7. do klubu Amnesia Ibiza na známý světový event La Troya!

Poslední červencovou středu 25.7. se domácí Enrico opět vypraví do předního světového klubu Amnesia Ibiza, kde vystoupí na nevšedním večírku La Troya. Již třetím rokem se tak představí tamním clubberům tohoto známého ostrova, jež je právem považován za... zobrazit celou novinku »



Festival Svojšice 2012: kouzelná atmosféra uprostřed přírody!

Tento čtvrtek byl prvním letním dnem.Nadešel čas na pravou venkovní festivalovou pařbu se vším všudy, kterou nabídne taneční událost letošního léta. V čele s velikány Väthem Digweedem Voornem či Beyerem již za několik dní! Čerstvý vzduch a kouzelná atmosféra... zobrazit celou novinku »


Studio 54 vyráží 28. září do londýnského klubu 414!

Enrico, Faith a Eagle představí charakteristický Studio 54 sound britským party people v klubu 414 v Londýně! Poslední zářijový pátek vyráží trojice rezidentů klubu Studio 54 do Velké Británie aby se tak představila tamním party people na eventu Studio 54 Prague coming to... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí společně se švýcarským Dj Antoinem na party "Welcome to Prague" v pátek 15.6. v pražském Sasazu!

Přesně v polovině června 15.6. zavítá do pražského Sasazu švýcarská producentská a djská ikona Antoine, vedle kterého se na eventu představí i domácí  Michal Poliak a Enrico. Pojďme zazoomovat na headlinera akce!   Dj Antoine je momentálně nejžádanějším... zobrazit celou novinku »


Studio 54 potvrzuje účast na známém letním festivalu Mácháč!

Studio 54 potvrzuje svou účast na vyhlášeném domácím festivalu Mácháč 2012, který proběhne 24. - 25.8. v prostorách pláže Klůček - Doksy na Máchově jezeře. Další důležité informace o působení Studia54 na tomto festivalu vám přineseme již brzy, ale již teď se... zobrazit celou novinku »


Záznam z vystoupení dje Enrica na party New Year's Eve 2012 v Průmyslovém paláci!

Přinášíme vám video z vystoupení dje Enrica na party New Year's Eve 2012 v Průmyslovém paláci! Video naleznete zde:   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aGWjNFfr1oY zobrazit celou novinku »


3. NAROZENINY SASAZU We Are All Made Of Stars

Nejlepší klub v Praze, holešovické SaSaZu, oslaví už třetí rok své zářivé existence! Buďte při tom a slavte s námi na party, jakou toto město ještě nezažilo!  Chystáme pro Vás bouřlivou oslavu, plnou života a zábavy, na níž vás prostřednictvím video zdravic... zobrazit celou novinku »