Novinky

Euphoria team děkuje všem za famózní party v Mecce s duem Nervo , Enricem, Nikitou Rodionem, atd

  Již ve 23:30 naplněný klub tak, že se na party již nikdo nedostal? K neuvěření! Strhující atmosféra až do konce – to byl event Euphoria night s duem Nervo! Jak vlastně začít? Asi stručně a jasně! Velké ale opravdu velké díky všem, kteří dorazili minulý... zobrazit celou novinku »


Fotoreport Beroun D5 club Studio54 night by Kuba v sekci galerie!

Fotoreport Beroun D5 club Studio54 night by Kuba v sekci galerie! zobrazit celou novinku »



Fotoreport z Mecca Alan-X Studio54 night by Toma-S v sekci galerie!

Fotoreport z Mecca Alan-X Studio54 night by Toma-S v sekci galerie! zobrazit celou novinku »


VIDEO NERVO Live in Prague city!

NERVO Live @ Euphoria Night - New Mecca Club Čt/Thu - 27 ZÁŘÍ - Pátek státní svátek zobrazit celou novinku »


Rezidenti Studia 54 - Enrico, Faith a Eagle vystoupí hned dvakrát poslední zářijový víkend v Londýně!

Hlavní město Velké Británie - Londýn bude hostit Enrica, Faitha a Eagla hned dvakrát. V pátek 28.9. v klubu 414 a v sobotu 29.9. v baru Graphic! A bude o co stát! Jak jsme vás již informovali, rezidenti Studia 54 míří poslední zářijový víkend do Londýna, kde se... zobrazit celou novinku »


Rezident Studia 54 Enrico vystoupí 27.9. s australským duem Nervo v pražské Mecce!

27.9. se pražská Mecca otřese v základech! Kromě australských headlinerek Nervo se můžete těšit na vystoupení rezidenta Studia 54 - dje Enrica! Ve čtvrtek 27.9. se v pražském klubu Mecca uskuteční opravdu nevšední event s názvem Euphoria night, na němž se představí... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night přiváží rezidenta klubu Amnesia Ibiza Mar-T již tuto sobotu do pražské Meccy!

Rezident klubu Amnesia Ibiza Mar-T, Tommy Rogers, Enrico a Ronny na Studio 54 Night tuto sobotu v pražském klubu Mecca! A bude to ve velkém stylu! Již tuto sobotu se v pražské Mecce představí rezident Amnesia Ibiza Mar-T, který se zároveň může pyšnit oceněním best Ibiza dj... zobrazit celou novinku »


V Enricovém setu z festivalu Mácháč se skrývají i jeho dva vlastní tracky!

Našláplý set z letošního festivalu Mácháč od Enrica skrývá i dva počiny z jeho vlastní dílny! Poslechněte si záznam na Soundcloudu a najděte je! Enrico je v posledních letech stálicí domácí elektronické scény a jeho sety jsou ke slyšení nejen na mnoha... zobrazit celou novinku »