13. narozeniny Studia 54 se nezadržitelně blíží! Přijďte oslavit další rok tohoto klubu v pátek 16.5. společně s námi!

Novinky > 13. narozeniny Studia 54 se nezadržitelně blíží! Přijďte oslavit další rok tohoto klubu v pátek 16.5. společně s námi!

15 dj’s, více jak 15 hodin hudby, narozeninová atmosféra na každém kroku a spousta dalších vychytávek – to všechno očekávejte od 13. narozenin Studia 54, které proběhnou třetí květnový pátek!

Pro Studio 54 rozhodně neplatí, že třináctka je špatné či nešťastné číslo. V pátek 16.5. tomu bude přesně 13 let, kdy se návštěvníkům vůbec poprvé otevřely brány tohoto klubu a mohli si tak prodloužit večerní zábavu na jedné z tamních afterparties.

Pojďte společně s námi oslavit toto významné jubileum i vy!

Za mixážním pultem se vystřídá 15 dj’s – Enrico, Tommy Rogers, Loutka, Ronny, Yan Dark, Faith, Pietros, Subgate, Kifli, Billy Bright, Finidi, Marty Fish, P-jay, Mark Evil a Sylon, kteří se postarají o skvělou zábavu v rámci narozeninových setů, ve kterých uslyšíte jak současný sound, tak i tracky z dob, kdy bylo Studio 54 ještě nováčkem mezi českými kluby!

Kromě nabitého hudebního programu a narozeninové atmosféry na každém kroku, se mohou všichni návštěvníci těšit na bohatě zásobené bary a spoustu dalších vychytávek a překvapení, o kterých vás budeme včas informovat.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz