Novinky

Studio 54 night s Enricem a Pietrosem míří tento pátek 17.10. do mělnického Rio Music Baru!

Úspěšná domácí noc Studio 54 Night, která během uplynulých let zavítala do každého většího města v České republice se hlásí se svou další zastávkou, kterou bude tento pátek mělnický Rio Music Bar. Pokud jste z Mělníka a jeho okolí, rozhodně by jste si tento... zobrazit celou novinku »


Fotoreport Amnesia Ibiza La Troya closing

DJ Enrico vystoupil v Amnesii na Ibize na závěrečné párty La Troya closing jako guest spolu s resident djs Les Schmitz, Oscar Colorado, Call Smile. Koukni na fotoreport a přibliž si neopakovatelnou atmosféru závěrečných closing parties na Ibize, které uzavírají sezónu na tomto... zobrazit celou novinku »


Enrico uzavře sezónu La Troya v Amnesia Ibiza

Stejně jako uplynulé čtyři roky i letos se představí Enrico v jednom z top klubů světa – Amnesia Ibiza, kde vystoupí na celosvětově známém eventu La Troya. Jeho letošní closing party se odehraje již tuto středu 24. září 2014. Kromě Enrica, který měl tu čest v tomto... zobrazit celou novinku »


Střelnice Jablonec - Mácháč Tour - Burian, Enrico, Gonzy, Momo

V sobotu 6.9.2014 zavítala Mácháč Club Tour do Jablonce nad Nisou na poslední zastávku tohoto úspěšného turné. MÁCHÁČ festival (official)se tímto pro letošní rok loučí a těšíme se na rok 2015 kdy opět proběhne turné k tomuto festivalu. Na closing párty v jablonci... zobrazit celou novinku »


Kam vyráží Enrico 37. víkend v tomto roce? My to víme!

Druhý zářijový víkend a zároveň 37. v tomto roce Enrico opět vyrazí na mini tour po českých městech. V pátek 12.9. bude jeho zastávkou plzeňský klub Pantheon, kde se odehraje křest nového singlu King, za jehož produkcí stojí Milan Weekendder. Pokud na tento event... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou další nabitý týden!

První zářijový týden bude pro Enrica opravdu náročný. Již dnes večer se představí na warm upu k festivalu Festia Mini, který se odehraje v pražské Roxy a kde se kromě něj představí například Junior Jan, Kifli, Mark Evil nebo P-jay. V pátek pak můžete Enrica zastihnout... zobrazit celou novinku »


Vyprodaný festival Mácháč představuje jedny z posledních letních zastávek úspěšné tour!

Mácháč club tour zavítá v pátek do Velkých Pavlovic, kde se představí Michael Burian, Enrico a Sylon a v sobotu zamíří do klubu Kaskáda v Solenici v sestavě Enrico, Bon Finix a Raju! Letní prázdniny se blíží ke svému konci a po dalším skvělém ročníku festivalu... zobrazit celou novinku »


Ibiza Třebíč - Mácháč Tour - Sadler, Enrico, Sylon by Marada

V sobotu zavítala klubová tour festivalu MÁCHÁČ festival (official) do Třebíče do klubu IBIZA CLUB Mikulovice na edici Open AIR . Djs Chris Sadler, DJ Enrico, Dj Sylon, Marcel, Ričí, Bart.s na main stage a Wexter a Dirty Ducks v klubu ukázali že umí a zahráli na notu všem... zobrazit celou novinku »


Pantheon Plzeň - Mácháč Tour - Enrico, Gonzy, Mejsi, Weekende

Páteční Mácháč Club Tour pokračovala v Plzeňském klubuPantheon music club a byla zcela v režiji djs co budou hrát i naMÁCHÁČ festival (official) a to DJ Enrico, DJ Gonzalez, Djane Mejsi official a Millan Weekender (Official Fan Page) ...Fotil a holky očumoval a pak snědl hroznou... zobrazit celou novinku »