Novinky

Enrico zamíří dnes večer společně s Bon Finixem a Sylonem v rámci Studio 54 Night do turnovského klubu Refresh!

Mikulášský víkend je tu a Enrico se již dnes vydává do klubu Refresh v Turnově, kde se uskuteční zastávka prestižní rezidentní noci Studio 54. Kromě Enrica se za mixem představí Bon Finix, Sylon a místní rezident Paolo! Více info naleznete na www.refresh-club.cz zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí na Silvestra v pražském Sasazu na Masquarade Sivestr 2014 společně s Kennethem G, Tradelove a Pierre Marcem!

Silvestr a příchod Nového roku se nezadržitelně blíží! Enrico ho oslaví v pražském Sasazu na eventu Masquarade Silvestr 2014 společně s Kennethem G, Tradelove a Pierre Marcem. Kompletní informace naleznete na www.sasazu.com zobrazit celou novinku »


ROXY - Free Mondays - Enrico & friends | foto by ZUBY

10/11/2014 klub Roxy Prague párty Martin's day is celabrated - Free Mondays at Roxy na které vystoupil oslavenec Martin DJ Enrico s polu s Pacem a a nejvyšším djem československa Aiffelem jako Die Smackhaft Grupen , živý projekt DJ Paco a Pedro Zakatchku, projekt Dafonic - Ondřej... zobrazit celou novinku »


Enrico a Faith zavítají v pátek do dvou švýcarských klubů!

V pátek se dvojice rezidentů Studia 54 vydá se svými recordbagy do Švýcarska, kde budou hosty hned dvou klubů. Prvním z nich je klub Harterei 2.0. v Curychu, kde budou hosty eventu S-Way společně s berlínským umělcem Mat Joem. Během noci se představí také na party Floor... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou opět nabitý prodloužený víkend!

Po náročné oslavě svých narozenin v pondělí v Roxy na Free Mondays se Enrico v pátek vydává do lobkovického klubu Lampa na event Nerasession. V sobotu se představí na noci Studio 54 Night v českolipském Luxoru a v neděli zahraje ve Šternberku! Pokud jste tedy z těchto měst a... zobrazit celou novinku »


New Year’s Eve 2015 ve Studiu 54 - 26 rezidentů, 24 hodin non-stop hudby, cd zdarma!

Studio 54 opět nezklamalo a připravilo nejdelší silvestrovské oslavy v naší metropoli, které potrvají více jak 24 hodin a v rámci kterých se mohou všichni příchozí těšit kromě té správné silvestrovské atmosféry na 26 vystupujících a širokou nabídku drinků a navíc... zobrazit celou novinku »


Oslavte svátek všech Martinů a zároveň enricovy narozeniny v pondělí na Free Mondays v Roxy!

Enrico, P@co & Pedro Zakatchku, Aiffel, Dafonic, Billy Bright, Kifli, Finidi a P-jay rozduní toto pondělí pražskou Roxy! Pondělní noc v naší metropoli vždy patří dnes již kultovním Free Mondays v pražské Roxy a nejinak tomu bude i toto 10.11., na kterém mohou oslavit... zobrazit celou novinku »


Enrico oslaví své narozeniny tuto středu 5.11. v Retro Music Hall a v sobotu zamíří na 17. výročí klubu Galaxy!

První listopadový týden si můžete Enrica vychutnat hned na dvou místech. Tím prvním bude pražské Retro Music Hall, kde rezident Studia 54 oslaví již tuto středu své narozeniny a druhým pak 17. výročí klubu Galaxy Hrdly, které proběhne v sobotu 8.11..   Rok se s... zobrazit celou novinku »


Doražte v pátek večer na dvojitou narozeninovou oslavu fotografa Vítka Hoffera a Káji Suchardy do Studia 54!

Tento pátek můžete vyrazit do Studia 54 již ve večerních hodinách, kdy se zde odehraje dvojitá narozeninová oslava se vším všudy! Prvním oslavencem je známý to fotograf a lamač dívčích srdcí – Vítek Hoffer a druhým pak partyboy Kája Sucharda.... zobrazit celou novinku »