Novinky

Mácháč festival již tento víkend!!! Enrico vystoupí na hlavním pódiu v sobotu ve 23:00! Těšte se!

Doražte podpořit Enrica na festival Mácháč 2014, na kterém vystoupí na hlavním pódiu v sobotu ve 23:00! Bude to jízda! zobrazit celou novinku »


Enrico míří o tomto víkendu v rámci Mácháč club Tour v pátek do plzeňského Pantheonu a v sobotu do klubu Ibiza v Třebíči!

Další srpnový víkend bude pro Enrica opět ve znamení Mácháč club Tour, která poslední víkend před samotným festivalem zamíří v pátek do plzeňského stylového klubu Pantheon a v sobotu se přemístí do Ibiza clubu v Třebíči. V pátek se v Pantheonu v rámci této... zobrazit celou novinku »


Nadcházející víkend bude pro Enrica ve znamení Mácháč club Tour, v rámci které se představí v Turnově a na Máchově jezeře!

V pátek zamíří Enrico do turnovského klubu Refresh, kde v rámci již zmiňované Mácháč club Tour vystoupí společně se stálicí domácí elektronické scény Michaelem Burianem, Sylonem a Paolem. Sobotní zastávkou warm-upového turné k nejoblíbenějšímu domácímu... zobrazit celou novinku »


Studio54 - Bílý Kámen - Enrico, Ronny, Richie, Faith by Kvapil

AMAZING party, co víc k tomu dodat ??? Disco Bílý Kámen (official)hostil Studio 54 night a konec v 7:00 řekne víc než nic. Ale od toho máme fotoreport. Djs smečka válela a lidi nedbali na mega vedro a řádili jako utržení psi ze řetězu a to je fajn, to je prostě Studio54 night.... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night rozduní tento pátek 1.8. českou Ibizu Máchovo Jezero!

Enrico, Faith, Richie, Ronny a Billy Bright se představí na dalším vydání populárního eventu Studio 54 Night, který v pátek zamíří na Disco Bílý Kámen na Máchově jezeře, kde nebude o kvalitní hudbu, spoustu vodky a zábavy nouze! Mezi clubbery velmi dobře známý... zobrazit celou novinku »


Fotoreport - Jízdárna Mácháč Tour - Sadler, Enrico, nFix, Candice

Fotoreport z Jízdárna Boskovice z Mácháč Club Tour se Sadlerem, Enricem, nFiXem a Candice a Michalem Pesinou. Fotil Borisek zobrazit celou novinku »


Mácháč Club Tour 12/7/2014 sono Centrum Brno by AR.sk

Koukni na video z nejmodernějšího klubu v ČR v SONO Centrum Music Club kde proběhla zastávka Mácháč tour s Michaelem Burianem, Enricem, Listterz a Hydrophonicem .-) Točil a stříhal AR.sk zobrazit celou novinku »


Fotoreport - Sono Club Brno - Mácháč Club Tour foto by Borisek

Sobotní noc v Brně patřila cluberům v nejmodernějším klubu v ČR vSONO Centrum Music Club. Zahráli Michael Burian - Official, DJ Enrico,Listterz a Hydrophonic a párty byla jak má být :-)) Fotil Borisek a tímto mu děkujeme :-) zobrazit celou novinku »


Enrica čeká opět nabitý víkend a představí se hned na třech eventech!

Jeho první zastávkou o tomto víkendu bude další zastávka Mácháč club Tour 2014, která proběhne v českolipském klubu Luxor, kde zahraje společně s Chrisem Sadlerem, slovenským duem Listterz a Mike Shikym. V sobotu pak zavítá na letiště Dlouhá Lhota u Příbrami, kde se... zobrazit celou novinku »