Enrico oslaví své narozeniny tuto středu 5.11. v Retro Music Hall a v sobotu zamíří na 17. výročí klubu Galaxy!

Novinky > Enrico oslaví své narozeniny tuto středu 5.11. v Retro Music Hall a v sobotu zamíří na 17. výročí klubu Galaxy!

První listopadový týden si můžete Enrica vychutnat hned na dvou místech. Tím prvním bude pražské Retro Music Hall, kde rezident Studia 54 oslaví již tuto středu své narozeniny a druhým pak 17. výročí klubu Galaxy Hrdly, které proběhne v sobotu 8.11..

 

Rok se s rokem sešel a Enrico je zase o jeden starší. Jaké by to ovšem bylo, kdyby se neuskutečnila narozeninová oslava ve velkém stylu, pro kterou si zakladatel Studia 54, který pravidelně vyráží se svým recordbagem do zahraničí, vybral přední pražský klub Retro Music Hall a vy můžete být již tuto středu 5.11. při tom! Kromě narozeninového oslavence se můžete těšit na gratulanty Pietrose a Roberta, kteří vám připraví B-day mejdan se vším všudy!

Tento týden ale neslaví Enrico sám. V sobotu 8.11. totiž vystoupí na úctyhodném 17. výročí klubu Galaxy Hrdly, kde se kromě něj představí také djská dvojice Jimmy a Chosse Martinez.

Kompletní informace naleznete na www.djenrico.cz