Novinky

V neděli se opět roztočí ve Studiu 54 vinyly na další edici Vinyl afterparty!

Enrico, Tommy Rogers, Raju, Faith a Billy Bright opráší již tuto neděli ve Studiu 54 své asfaltové skvosty a vy můžete být u toho! Již tuto neděli můžete dorazit do Studia 54 na další vydání Vinyl afterparty, která má v tomto klubu čím dál tím větší úspěch a... zobrazit celou novinku »


FMCT - Koruna, Nový Jičín - Sadler, nFix, Enrico, Pesina and more by Borisek

Parádní párty i v Novém Jičíně. Sobotní edice club tour MÁCHÁČ festival (official) opět připomenula atmosféru open beach party a to tentokrát v klubu Koruna music club Nový Jičín. Silná sestava djs - Chris Sadler , DJ Enrico, nFiX & Candice, Michal Pesina, Tom Grid a... zobrazit celou novinku »


FMCT - Brooklyn, Karlovy Vary - Enrico, Richie, Mejsi

V pátek jsem hrálil v Brooklyn Music Club v karlových Varech a musím říci že to bylo naprosto boží :-)) Koukni na pár fotek a zbytek dnes večer na web u Brooklynu a na Mácháč Club Tour ... Spolu s Djane Mejsi official a DJ Richie - Official a Millan Weekender (Official Fan... zobrazit celou novinku »


Paradox České Budějovice, Festia Open Air a klub Střelnice v Jablonci nad Nisou, tam všude se představí Enrico tento víkend!

Polovina června je tu a Enrico opět vyráží na cesty. První zastávkou tohoto víkendu bude českobudějovický klub Paradox, kde proběhne další vydání warm upu k festivalu Mácháč a kde Enrico vystoupí společně s Michaelem Burianem, nFixem & Candice a M(i)kem. V sobotu... zobrazit celou novinku »


Enrico v rámci Mácháč club tour zavítá o tomto víkendu do music clubu Max a mosteckého Neprakty!

Nadcházející víkend bude pro Enrica opět v duchu oficiálního warm upu k festivalu Mácháč 2015. V pátek 22.5. zavítá do Žďáru nad Sázavou, kde se představí společně s Richiem, Peetem Crue a Mistaxem. Sobota pak bud eve znamení Mácháč club tour v mosteckém klubu... zobrazit celou novinku »


Studio 54 - 14.th celebration 15.5.2015 foto by Zuby

DĚKUJEME !!! Fotoreport z báječné oslavy klubu Studio 54 která trvala 24 hodin a na které vystoupilo přes 30 djs. Poděkování především Chris Sadler a Bon Finix a DJ Loutka a dále všem rezidentům našeho afterclubu. Oslava byla velice důstojná a už se těšíme za rok oslavit... zobrazit celou novinku »


Mácháč club tour míří tento týden do Vimperka a plzeňského Pantheonu na západočeskou tour!

15. výročí festivalu Mácháč se nezadržitelně blíží a během tohoto víkendu potěší jeho fanoušky ve Vimperku a Plzni! V pátek 8.5. bude zastávkou Mácháč club tour klub Calypso ve Vimperku, kde se za mixem představí Enrico, nFix&Candice a Millan Weekender, takže... zobrazit celou novinku »


2.5.2015 - FMCT - Studio54 - Enrico, Chochola, Rio, Paco

Fotoreport ze sobotního Studio 54 special Mácháč afteru je ZDE. Další zastávka Finlandia Mácháč Club Tour 2015 se také povedla! Turné navštívilo Studio54 a bylo to naprosto legitimní důstojné přiblížení atmosféry MÁCHÁČ festival (official) Děkujeme ! Hráli Enrico,... zobrazit celou novinku »


DJ Enrico - Live At Vinyl Party Vol III. Studio 54 - 25/4/2015

Live set dje Enrica z Pražského klubu Studio 54.I třetí Vinyl Party se vydařila na výbornou. Je to jediná pravidelná párty hraná jen z gramofonových desek v české republice. Poslechni si záznam a nezapomeň, jednou měsíčně Studio pořádá Vinyl Párty :-)) Live set -... zobrazit celou novinku »