Novinky

Enrico se během tohoto víkendu představí na dvou zastávkách Mácháč club tour ve Studiu 54 a v klubu Staré Lázně Kolín!

Nadcházející víkend, který se nezadržitelně blíží se Enrico opět představí na dvou zastávkách Mácháč club tour. Tou první bude Studio 54, kde se přdstaví v sobotu ráno společně s Robertem Chocholou, Pacem, Pietrosem, Rajuem a Phil Crowem. Druhou zastávkou budou Staré... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí již tuto sobotu 25.4. na eventu House session v klubu Zlatý Strom!

Již tuto sobotu proběhne v pražském klubu Zlatý Strom večírek s názvem House Session, kde bude hlavním hostem rezident Studia 54 – Enrico.  Po úspěšné březnové party Spring Session se Enrico vrací na místo činu aby rozduněl tento klub svým energickým setem a vy... zobrazit celou novinku »


Tommy Rogers / DJ Enrico / Richie / Dawe by foto Bubo

První zastávka Finlandia Mácháč Club Tour 2015 se povedla! Byli jste naprosto úžasní! Děkujeme! Tommy Rogers, Enrico, Richie, Dawe In da mix! zobrazit celou novinku »


Mácháč club tour startuje již tuto sobotu v Aši!

Enrico, Tommy Rogers, Richie a Dawe vystoupí v rámci Mácháč club Tour v klubu Havana v Aši! Festival Mácháč 2015 oslaví letos 15 let své existence a pokud jste příznivci tohoto legendárního festivalu, můžete se na něj navnadit na sérii warm upů, které startují již... zobrazit celou novinku »


DJ Enrico - Live At Vinyl Party Vol 2. Studio 54 28/3/2015

Je tu záznam setu z druhé vinyl párty, na kterém dj Enrico předvede něco ze svojí sbírky gramodesek. Poslechni si staré fláky z vinylových desek a zavzpomínej na staré dobré časy :-))Sobota 28/3/2015 So there's a record set where dj Enrico showcase some of his collection of... zobrazit celou novinku »


Enrico & Beda Aka Techhousexpress - Live@UnicoMe - Teplice (21 - 03 - 2015)

Enrico a Beda zahráli se svým projektem Techhousexpres v teplickém klubu Unico Me a záznam této párty si můžete poslechnout zde. Příjemný poslech a volume doprava, doprava a ještě kousek doprava :-)) zobrazit celou novinku »


Zacapa bar Vrchlabí, Vinyl afterparty ve Studiu 54 a Spring edition ve Zlatém stromě! To je program dje Enrica na tento víkend!

Poslední březnový víkend Enrico vystoupí hned na třech místech. V pátek zamíří do Zacapa baru ve Vrchlabí, kde proběhne event s názvem EDM reasons, kde se kromě něj mohou návštěvníci těšit také na Michelle Cavaletto a Beryho. V sobotu ráno pak potěší clubbery ve... zobrazit celou novinku »


ROZHOVOR S VETERÁNEM TUZEMSKÉ SCÉNY ENRICEM!

Čtěte rozhovor s Enricem na webu Housemagazine.cz Více info na: http://housemagazine.cz/rozhovor-s-veteranem-tuzemske-sceny-enricem/ zobrazit celou novinku »


Studio 54 zamíří tuto sobotu 21.3. do teplického klubu Unicome!

Enrico vs Beda, Billy Bright a Phil Crow zamíří se známým eventem Studio 54 do severočeských Teplic! Další pokračování putovní noci známého pražského klubu s názvem Studio 54 tentokrát potěší severočeské clubbery. Čtveřice rezidentů tuto sobotu roztančí... zobrazit celou novinku »