Novinky

Enrico jede do Hradce Králové do Sunparku a na Bílý Kámen!

O tomto víkendu bude mít Enrico opět na pilno. V pátek vyráží v rámci Mácháč club tour do hradeckého Sunparku, kde se představí společně s Michaelem Burianem, Pacem a Michele Cavallettem. V sobotu pak vyráží na českou Ibizu – Máchovo Jezero a Bílý Kámen, kde... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí tento víkend na dvou dalších zastávkách Mácháč club Tour a to na koupališti v Rožnově pod Radhoštěm a Discu Kaskáda v Solenici!

Druhý prázdninový víkend je tu a Enrico opět vyráží na cesty po českých luzích a hájích. První zastávkou bude páteční Mácháč club Tour v Rožnově pod Radhoštěm, kde se představí po boku Bon Finixe, nFixe & Candice, Geroge XXl a George Crushera. V sobotu... zobrazit celou novinku »


Bílý Kámen - Studio54night - Enrico, Gonzalez, Richie, Paco

Nene? jojo! Bílý Kámen si jako každý rok pozval Studio 54 a bylo to tradičně velké, dlouhé a teplé - ééé teda pardon, stále mluvíme o párty, byla to noc plná super muziky a bylo narváno a bylo teplo. A bla bla bla tekla vodka proudem a holky dělaly hrozný věci a kluci taky... zobrazit celou novinku »


FMCT - Jízdárna - Boskovice - Sadler, Enrico, nFix & Candice, Pesina

Open air před klubem a samotný Klub Jízdárna v Boskovicích hostil Mácháč Club Tour a jízda to byla od 22.00 až do rána. MÁCHÁČ festival (official) přivezl svůj klasický sound na Moravu a djské složení to jen potvrdilo - DJ Enrico, Chris Sadler, nFiX & Candice a Michal... zobrazit celou novinku »


FMCT - Retro Music Hall - Praha - Enrico, Reynolds, Pietros

Retro Music Hall opět potvrdilo pověst pražské jedničky mezi kluby a plné až po střechu hostilo sobotní zastávku Mácháč Club Tour. Za mixážním pultem se vystřídali rezidenti festivalu Mácháč DJ Enrico a Richard Reynolds, které suportoval Pietros. Koukni na fotoreport a... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night tuto sezónu poprvé na Bílém Kameni na Mácháči!

Enrico, Gonzalez, Paco, Richie a Kifli rozduní první prázdninovou sobotu Bílý Kámen na Máchově Jezeře a bude to velkolepá jízda! První prázdninovou sobotu zavítá známá domácí noc Studio 54 do oblíbeného českého letoviska mladých party people, kterým je Bílý... zobrazit celou novinku »


Enrico zamíří v pátek v rámci Mácháč club tour do klubu Jízdárna v Boskovicích!

Již tento pátek proběhne další zastávka Mácháč club tour spojená s oslavou 15-ti let festivalu Mácháč. Enrico, Chris Sadler, nFix & Candice a Michal Pešina rozduní boskovickou Jízdárnu a vy můžete být při tom! Kompletní info naleznete na... zobrazit celou novinku »



Enrico vystoupí poslední červnový víkend hned na čtyřech místech!

Mácháč club tour v Mušově a Retro Music Hall, Summer City Fest v Plzni a Vinyl afterparty ve Studiu 54 – to jsou vystoupení dje Enrica o posledním červnovém víkendu! I nadcházející víkend bude pro Enrica náročný v rámci čtyř vystoupení po celé České republice.... zobrazit celou novinku »