Novinky

Enrico vyráží v rámci Mácháč club Tour v pátek do klubu Refresh do Turnova!

Necelé tři týdny zbývají do odstartování 15. narozenin festivalu Mácháč a je před námi jen několik zbývajících warm upů k tomuto prestižnímu domácímu festivalu. Enrico vyráží již tento pátek do turnovského klubu Refresh, kde se v rámci Mácháč club Tour... zobrazit celou novinku »


Enrico vyráží o nadcházejícím víkendu do Velkých Pavlovic a do Třebíče s Mácháč club Tour!

Enrico bude mít tento víkend opět nabitý a v rámci Mácháč club tour se představí na Moravě. První zastávkou bude v pátek Millenium Summer Arena, kde Enrico vystoupí společně s Michaelem Burianem, Peetem Crue a Kennethem Spicem a Tonym. V sobotu se pak Enrico přemístí do... zobrazit celou novinku »


FMCT - Luxor - Česká Lípa - Enrico, Manene, Richie, Shiky

Dvacátá čtvrtá zastávka Finlandia Mácháč Club Tour 2015 se také povedla! Česká Lípa hostila ve svém nejlepším klubu LUXOR FTC další zastávku bláznivého turné od samotného fetivalu a bylo to jak jinak než nezapomenutelné :-) Djs: DJ Enrico, Manene, DJ Richie - Official a... zobrazit celou novinku »


FMCT - Beach Park - Mlékojedy - Enrico, B. Bright, Phil Crow, Paco & Pedro by Bubbo

Beach Park Mlékojedy byl dalším bodem v kalendáři klubového turné MÁCHÁČ festival (official) a byla to prvotřídní párty v písku u vody. Djs: DJ Enrico, Radek Revis a James Lurk a Dj Billy Bright a Phil Crow a Paco s Pedrem a Dj Pekos [Official] ... Takže DĚKUJEME i Martin... zobrazit celou novinku »


Enrico poslední červencový víkend zamíří na Mácháč club tour do Mlékojed a klubu Luxor v České Lípě!

Polovina prázdnin je tu a s nimi i poslední červencový víkend, během kterého bude mít Enrico opět nabitý program. V pátek vyráží v rámci warm upu k festivalu Mácháč do Beach Parku Mlékojedy, kde zahraje společně s Pacem, Revisem, Billy Brightem, Phil Crowem a Pekosem.... zobrazit celou novinku »


FMCT - Sunpark - Hradec Králové - Burian, Enrico, Paco, Cava

Další wurm up na festival MÁCHÁČ festival (official) se konal v Hradci Králové v klubu Sunpark a večer to byl vypečený, o tom žádná :-)) Tanečnice z Lůčnice tančily a djs hráli v příjemném prostoru hangáru na letišti. Djs: Michael Burian - Official, DJ Enrico, DJ Paco a... zobrazit celou novinku »


FMCT - Bílý Kámen - Doksy - Enrico, Matamar, Paco, Weekende

Poděkování všem :-) Disco Bílý Kámen (official) jako každý rok přivítal MÁCHÁČ festival (official) club tour a že to byla povedená párty o tom hovoří zavíračka v 9:20 dopoledne :-)  Vystoupili DJ Enrico, Matamar, DJ Paco a Millan Weekender (Official Fan Page) Fotil Martin... zobrazit celou novinku »


FMCT - Koupaliště - Rožnov - Enrico, Bon Finix, nFix & Candice, George XXL

Klubové turné festivalu Mácháč opět zavítalo na Moravu a to na koupaliště do Rožnova pod Radhoštěm. Sestava byla jak se patří na Mácháč vypečená :-) Djs Bon Finix, Enrico, nFiX &Candice a George XXL všem připoměli jaká bude atmosféra na festivalu Mácháč 2015 :-)... zobrazit celou novinku »


Festia Open Air by Crocjirka

Fotoreport z Festia Open Air z 13.6.2015 která proběhla za mírných přeháněk ale v super rodinné atmošce jako vždy. Nezapoměň i v září bude na stejném místě v kempu kotva a opět pod křídly Kifliho a všech co mají rádi dobrou hudbu vs good místo u řeky a berou to srdcem.... zobrazit celou novinku »