Novinky

Enrico vystoupí na Closing party La Troya v Amnesia Ibiza 20.9.!

I letos se Enrico vydá na španělský ostrov Ibiza, kde se představí v renomovaném světovém klubu Amnesia na closing party La Troya s podtitulem The End a to přímo na hlavním pódiu, které je pro zajímavost o něco menší než La Terrace. Společně s Enricem vystoupí rezidenti... zobrazit celou novinku »


Mácháč sobota after by Studio54 - Bílý Kámen foto Bubbo

After po Mácháči proběhla dle regulí Studia 54 což znamená od 5:00 ranní a končilo se po obědě :-) Fotil Bubbo a to hned, jen co se mu odmlžila čočka :-) Děkujeme zobrazit celou novinku »


Rezident Studia 54 Faith oslaví tento pátek narozeniny v pražském klubu Zlatý Strom a jeho gratulantem bude Enrico!

Dlouholetý rezident Studia 54 oslaví již tento pátek své narozeniny v jednom z jeho domovských klubů, kterým je Zlatý Strom! Speciálním hostem jeho B-day oslavy bude českému publiku dobře známý Enrico, kterého netřeba více představovat! Doražte na nabitý mejdan až do... zobrazit celou novinku »


FMCT - Relax - Prasek - Enrico, Reynolds, nFiX & Candice, Libro

29. díl za námi. Úplně poslední zastávka úspěšného klubového turné festivalu Mácháč 2015 proběhla u Nového Bydžova v místě zvaném Letní Parket-Relax Prasek a zakončení bylo více než důstojné. Zcela v rytmu festivalu zahráli: Enrico, Richard Reynolds,... zobrazit celou novinku »


FMCT - Insomnia - Karviná - Bon Finix, Enrico, Beros, Pablo, Streed

Poslední pátek před samotným festivalem přijela clubová tour Mácháče do klubu Insomnia Karviná. Fotil Jakub Zatloukal a za mixem se vystřídali: Bon Finix, Enrico, Beros, Pablo7, Martin Streed a Chosse Martinez. Koukni na fotoreport a těš se na Mácháč 2015 :-) zobrazit celou novinku »


Enrico o víkendu vyráží na poslední dva warm upy k festivalu Mácháč 2015!

Insomnia Open Air v Karviné a Letní parket Relax v Praseku u Nového Bydžova – tam se vydá Enrico v rámci posledních dvou vydání Mácháč club tour!   15. výročí festivalu Mácháč klepe na dveře a o nadcházejícím víkendu proběhnou poslední dvě zastávky... zobrazit celou novinku »


Bílý Kámen - Studio54night - Enrico, Gonzalez, Subgate, Raju, B. Bright by Pražák

Jojo? Nene :-) A nebo jo? ANO !!!  Bílý Kámen letos podruhé hostil Studio 54 a opět to vyšlo na rekordně teplou tropickou noc. Několik djů, několik stylů a zavíračka v 9:20 dopoledne, co víc vyprávět o takovém mejdanu ??? Koukni na fotky od Karla Pražáka a uznáš že to... zobrazit celou novinku »


FMCT - Refresh - Turnov - Burian, Enrico, Sylon, Paolo

REFRESH CLUB​ v Turnově v pátek 7.8.2015 hostil další zastávku Finlandia Mácháč Club Tour​ 2015. Sestava djů byla: Michael Burian, Enrico​, Sylon​ a Paolo​ a i během tropické noci, kdy stupnice teploměru po půlnoci ukazovala 30° tak všichni tančili a užívali si... zobrazit celou novinku »


Studio 54 night roztančí českou Ibizu, Bílý Kámen již tuto sobotu!

Enrico, Gonzalez, Subgate, Raju a Billy Bright na dalším vydání Studio 54 Night na Bílém Kameni! Česká Ibiza se tuto sobotu opět otřese v základech! Na programu je další vydání známé noci Studio 54, na které se tentokrát představí Enrico, dále rezident Bílého... zobrazit celou novinku »