Novinky

Neoficiální Magnetická afterparty se švýcarským mágem Frankem C v sobotu ve Studiu 54!

Frank C, Enrico, Tommy Rogers, Bon Finix, Phill Crow, Richie, Billy Bright roztančí Studio 54 v sobotu na neoficiální afterparty po halovce Magnetic!   Již tento pátek proběhne v pražských Letňanech další vydání halovky Magnetic, na kterou opět zavítá celá... zobrazit celou novinku »


Kam na Enrica o tomto víkendu? Radost FX a klub Oskar Neratovice!!§

Enrico zamíří již zítra do neratovického klubu Oskar na event Nerasession a do pražské Radosti FX, kde proběhne putovní Studio 54 Night! zobrazit celou novinku »


Enrico & Tommy Rogers - B-day with by Bubo

DĚKUJEME za B-day oslavu Enrica & Rogerse ve Studio 54 a příkladnou atmosféru a konec byl také tradičně po šesté hodině večerní. Koukni na fotky z nabité párty tohoto pátku ve Studiu 54 - DJ Enrico & Dj Tommy Rogers - Adam Stříteský oficial B-day párty slibovala... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night zamíří v pátek 13.11. do pardubického klubu Hany!

Příští pátek bude hostit známý domácí event Studio 54 night pardubický klub Hany. Za mixem se představí trojlístek jeho rezidentů – Enrico, Billy Bright a Phill Crow a místní Tzésar! Pokud jste z Pardubic a jejich okolí, neměli by jste si tento večírek nechat... zobrazit celou novinku »


Enrico & Tommy Rogers B-day party s Lesem Schmitzem a Jerry Joxxem již tento pátek ve Studiu 54!

2 exkluzivní zahraniční hosté, 25 dj’s, 24 hodin non-stop hudby a narozeninová atmosféra na každém kroku – to jsou narozeniny rezidentů Studia 54 Enrica a Tommyho Rogerse v jejich domovském klubu, na kterých nemůžeš chybět! Již tento pátek proběhne ve Studiu 54... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night již zítra v mělnickém klubu Liďák!

Zítra zavítá oblíbená Studio 54 Night do Mělníka a rozduní místní klub Liďák. Za mixem se představí rezidenti Studia 54 Enrico a Pietros, kteří vám přivezou atmosféru tamních parties. O support se postará Rebel de Angel. Pokud jste z Mělníka a nebo jeho okolí nenechte... zobrazit celou novinku »


Enrico oslaví narozeniny tuto středu v Retro Music Hall

A máme tu vypečenou středeční oslavu narozenin! Oslavenec Enrico a jeho hosté Nfix & Candice , Michele Cavalletto a Faith , které jste v Retru ještě neviděli, neslyšeli, nezkusili, nepotkali, nezažili, ne, ne, …nezapomeňte proto přijít, vidět, poslechnout, zkusit,... zobrazit celou novinku »


Les Schmitz a Jerry Joxx na Tommy Rogers & Enrico B-day party 6.11. ve Studiu 54!

25 dj’s, 2 exkluzivní zahraniční hosté, 24 hodin non-stop hudby a narozeninová atmosféra na každém kroku – to je B-day party Tommyho Rogerse a Enrica, která proběhne 6.11. ve Studiu 54! První listopadový pátek proběhne ve Studiu 54 velkolepá oslava rezidentů Tommyho... zobrazit celou novinku »


Festia vs Unique už tento pátek 23.10. v garážích Kongresového centra a Enrico na Festia stagi od půlnoci!

Druhá indoor akce pod záštitou značek Festia a Unique je za humny. Již tento pátek proběhne v garážích Kongresového centra v Praze a přilehlém klubu Hany Bany další vele úspěšný event, na kterém si v rámci tří hudebních scén přijde na své určitě každý správný... zobrazit celou novinku »