Novinky

Enrico míří v rámci Mácháč club tour v pátek do plzeňského Pantheonu a v sobotu do klubu Naparia v Hranicích!

I nadcházející velikonoční víkend bude mít Enrico opravdu nabitý. V pátek zavítá do plzeňského klubu Pantheon, kde se představí v rámci Mácháč club Tour společně s djane Mejsi, Millanem Weekenderem, Angry Beats a Dominikem Roxem. Sobotní zastávka stejnojmenné noci... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí o víkendu v rámci Mácháč club tour 2016 ve Žďáru nad Sázavou a Ostravě!

Příznivci elektronické hudby zajisté zaznamenali fakt, že od minulého týdne odstartovala další série warm upů Mácháč club tour k letošnímu ročníku stejnojmenného festivalu Mácháč. V rámci těchto warm up parties se Enrico o tomto víkendu představí v pátek ve Žďáru... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí již tuto sobotu na House Feelings v mladoboleslavském Foru!

Již tuto sobotu v rámci eventu House Feelings vystoupí Enrico v klubu Forum v Mladé Boleslavi, kde ho budou supportovat kolegové Nick Martino, Mylo a Jirka Sobotka! Rozhodně se máte na co těšit, takže pokud jste z Mladé Boleslavi a jejího okolí, určitě doražte!... zobrazit celou novinku »


Silvestr 2015/16 - Studio54 - DĚKUJEME :-)

Oslava Nového roku v klubu Studio54 je už léta jeden z nejrozjetějších posledních mejdanů v daném roce. Je to tradice a to je good. Koukni na fortoreport jak to u nás vypadalo na párty dlouhé 24 hodin. Hrálo 24 djs a fotil pán se švihadly a kruhy - Martin 'Bubbo' Kubrycht zobrazit celou novinku »


Nejdelší silvestrovská oslava v naší metropoli ve Studiu 54 představuje časový line-up!

Téměř 20 hodin non-stop hudby, 27 deejays v exkluzivních silvestrovských setech, silvestrovský dárek pro příchozí návštěvníky a hlavně jedinečná silvestrovská atmosféra na každém kroku – to je Silvestr ve Studiu 54. Jak jsme již avizovali, nejdelší... zobrazit celou novinku »


Roxy - Climax - Sadler, Enrico, Lumiere

Vánoční Climax v klubu Roxy Prague proběhl zcela dle regulí a v rytmu house music ukončil pro letošní rok tuto nejdéle fungující klubovou noc v čechách. Zahráli Chris Sadler, DJ Enrico, Lumiere a fotil pán s kruhem Jaromír Zubák / Photography. Děkujeme :-) zobrazit celou novinku »


Enrico přivítá Nový rok v pražském Sasazu na eventu Joy Island New Year´s Eve 2016!

Silvestrovské oslavy se blíží a pokud vás zajímá, kde vystoupí domácí Enrico, máte možnost si na jeho speciální silvestrovský set vyrazit do pražského klubu Sasazu! Kompletní Info na www.sasazu.cz zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí již tuto sobotu na klubovce Climax v pražské Roxy!

Vyhlášená pražská klubovka Climax, která je zároveň nejdéle fungující nocí v klubu Roxy proběhne již tuto sobotu a rezident Chris Sadler si na ní pozval dje Enrica! Kromě těchto dvou dj's se můžete těšit i na set dje Lumiera! Tak koukejte dorazit!!! zobrazit celou novinku »


Magnetic neofiko after - Enrico, Rogers, Frank C

Áááá after párty po Magnetic a jiných párty proběhla jako vždy ve Studio 54 a byla to hóódně našláplá megakalba. Djs co rozhicovali klub byli Frank C, DJ Enrico, Dj Tommy Rogers - Adam Stříteský oficial, Nicolas V, Rio, Dj Billy Bright a Phill Crow. Fotil Martin ‘Bubbo’... zobrazit celou novinku »