Novinky

Enrico se o tomto víkendu představí na narozeninách Studia 54, ve Starých lázních Kolín a v pondělí v pražské Roxy!

Víkend se nezadržitelně blíží a pokud chcete vyrazit během něj, ale také v pondělí na Enrica, máte možnost ho zastihnout hned třikrát. V Pátek zavítá Enrico do Starých lázní v Kolíně, kde se v rámci Mácháč club tour představí společně s Matt Raidenem, Pauli... zobrazit celou novinku »



Enrico se představí během tohoto víkendu hned na třech parties!

I o tomto víkendu bude mít Enrico nabito! V pátek míří do vsetínského klubu Beseda v rámci Mácháč club tour, kde zahraje společně s Manenem, Nfixem & Candice a djem Ašou, sobotní ráno pak bude patřit neoficiální afterparty po eventu Magnetic ve Studiu 54 a sobotní... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá v rámci Mácháč club tour do brněnského Sona a olomoucké Varny!

I poslední dubnový víkend bude mít Enrico na pilno a v rámci série warm upů se vydá do moravských klubů Sono a Varna, kde se představí po boku holandského producenta Ferrecka Dawna, dua Aduiorockers, Peeta Crue, Nfixe & Candice a řady dalších!   Více info na... zobrazit celou novinku »


Potkejte Enrica o tomto víkendu v Jilmenici a Kutné Hoře na Mácháč club Tour 2016!

I tento víkend vyráží Enrico po českých městech! První zastávkou bude v rámci Mácháč club tour jilemnický klub Továrna a v sobotu Enrico zavítá do klubu Planet v Kutné Hoře! O support se mu budou během víkendu starat dj's Richard Reynolds, Nfix & Candice, Sylon a Marco!... zobrazit celou novinku »


FMCT - Neprakta / Most / Enrico, Bon Finix, Angry Beats, A75

Neprakta klub Most opět potvrdil pověst tahouna mezi kluby v Mostě a není divu že příští rok oslaví 50 let existence. Poděkování Makovcům, protože jsou prostě zábavní a je s nimi zábava. Také všem co dorazili a bavili se o sto šest na všechny djs a to DJ Enrico, Bon... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí během nadcházejícího víkendu v Písku a Mostě!

Enrico vyráží v rámci Mácháč club tour do dvou českých měst. Tím prvním bude Písek, kde vystoupí v pátek v Music clubu Divadelka společně s Robertem Chocholou a Marcusem Burianem. Následující den zamíří Enrico do klubu Neprakta v Mostě a kromě něj se za mixem objeví... zobrazit celou novinku »


FMCT - Studio 54 / Praha / Enrico, Loutka, Subgate atd - v Studio 54

Fotoreport ze sobotního Studio 54 special Mácháč afteru je ZDE. Dubnová zastávka Finlandia Mácháč Club Tour 2016 se také povedla! Turné zavítalo do klubu Studio 54 a bylo to naprosto dokonalé přiblížení atmosféry MÁCHÁČ festival (official) Děkujeme ! Hráli DJ Enrico, DJ... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí během tohoto víkendu hned na 4 akcích!

Mácháč club tour v Neratovicích, pardubickém Gimletu, Studio 54 a Studio 54 Night v pražské Radosti FX – to jsou Enricovy vystoupení o tomto víkendu! O tom, že Enrico má tento víkend opravdu nabitý rozhodně není pochyb. V pátek se na něj můžete přijít pobavit do... zobrazit celou novinku »