Novinky

Enrico vystoupí o tomto víkendu v rámci Mácháč club tour v pátek v Novém Jičíně a v sobotu v českolipském Luxoru!

Ani o tomto víkendu nebude Enrico zahálet. V pátek zamíří v rámci série warm upů Mácháč club tour 2016 do Amfiteátru Skalky v Novém Jičíně, kde vystoupí společně s Nfixem a Candice, Bon Finixem a Gergem XXL. V sobotu se postaví za mixem v českolipském klubu Luxor, kde... zobrazit celou novinku »


FMCT Retro Music Hall Praha foto by Miloslav Kunt

Retro Music Hall a Mácháč Club Tour. Povedená párty v Retru s holandským djem Ferreck Dawn a DJ Enrico a Mejsi a Richard Reynolds se konala tento pátek v nejrozjetějším podniku v Praze a koukni na pár fotek od Miloslav Kunt / Photography který fotil ostošest zobrazit celou novinku »


FMCT Střelnice Jablonec nad Nisou foto by Bubbo

Koukni na fotoreport z párty v Střelnice Jablonec kde zahráli Studio 54 rezidenti rezidenti DJ Enrico a Bon Finix kteří doplňovali holandského mága Ferreck Dawn :-) Support Michal "Mike Morphine" Václavek a fotil Martin 'Bubbo' Kubrycht - Photographer s okem (z rybáka) :-) zobrazit celou novinku »


Studio 54 děkuje všem návštěvníkům 15. narozenin klubu!

Uplynulý víkend se ve Studiu 54 odehrály již 15. narozeniny tohoto klubu, které byly jak jinak než famózní! Rádi bychom touto cestou poděkovali všem za návštěvníkům, kteří dorazili a bavili si neuvěřitelných 24 hodin. Všem vystupujícím dj's, kterých bylo 32 děkujeme... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí o tomto víkendu v jablonecké Střelnici, Retro Music Hall a Studiu 54!

I předposlední květnový víkend bude mít Enrico nabito. V pátek vyrazí do jabloneckého klubu Střelnice, kde vystoupí s Fereckem Dawnem, Bon Finixem a Mike Morphinem, v sobotu se představí taktéž s již zmiňovaným holandským producentem a djem v pražském Retru, kde ho budou... zobrazit celou novinku »


FMCT Staré Lázně Kolín foto by Marada

fotoreport z klubu Staré Lázně kde proběhla v pátek 13.5.2016 Mácháč Club Tour. Zahráli: DJ Enrico, Matt Raiden, Pauli Gabrieli a FREEZEE. Fotil David Marada zobrazit celou novinku »


15. narozeniny Studio 54 foto Marada

DĚKUJEME, DĚKUJEME !!! To co se odehrávalo v pátek a v sobotu na 15.oslavě našeho Vašeho klubu Studio 54 nemělo chybu :-)) Byli jste naprosto úžasní Vy návštěvníci, všech 32 djs, kompletní personál klubu i Fanda Superman. Vidět pohromadě tolik lidí kteří nás podporovali... zobrazit celou novinku »