Novinky

Fotoreport FMCT Enjoy, Žilina - Burian, Enrico, Nfix & Candice by Fourcase

Slovensko umí žít, to víme dávno, ale tentokrát to bylo opravdu povedené a další zastávka Mácháč Club Tour se vyvedla na výbornou. ★enjoyclub v Žilině měla line up ve složení Michael Burian, Enrico, nFiX & Candice, GoMbo a Simi. Děkujeme personálu klubu za... zobrazit celou novinku »


Enrico vyráží o nadcházejícím víkendu do Žiliny a Třebíče na dvě vydání Mácháč club tour!

I tento víkend bude mít Enrico na pilno a v rámci série warm upů k festivalu Mácháč se představí hned na dvou místech. V pátek zavítá do klubu Enjoy v Žilině, kde se představí společně s Michaelem Burianem, Nfixem & Candice a Gombem a sobotní zastávka proběhne v... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí již zítra na další zastávce Mácháč club tour v Jízdárně v Boskovicích!

Již zítra se uskuteční další zastávka ze série wurm upů k festivalu Mácháč, která proběhne v boskovickém klubu Jízdárna, kde se Enrico představí po boku Chrise Sadlera, Nfix & Candice a Michala Pešiny! Pokud jste tedy z tohoto regionu, neměli by jste si tento event... zobrazit celou novinku »


FMCT Brooklyn, Karlovy Vary by Bubbo

Koukni na fotoreport z karlovarského klubu Brooklyn kde zahráli Enrico, Michael Burian a Richie :-) zobrazit celou novinku »


FMCT Club no.6 Uherské Hradiště by Bubbo

Koukni na fotoreport z Mácháč Club Tour v klubu Disco Club No6 v Uherském Hradišti, kde zahráli Michael Burian, Enrico, nFiX & Candice a Ondra Albrecht. Ani tropické teploty venku nezastavily v pátek 24.6.2016 návštěvníky a dje a párty proběhla naprosto dle regulí v pekelném... zobrazit celou novinku »


FMCT Aneri, Moravský Krumlov by Bubbo

Aneri Moravský Krumlov navštívil ansábl Mácháč Club Tour a stálo to za to. Enrico, Richard Reynolds a nfix a Candice a J4Y-D v pátek 17.6.2016 v klubu s dlouhou historií a krásným interiérem a open airem na dvorku :-) zobrazit celou novinku »


Enrico dnes večer na Mácháč club tour 2016 s Michaelem Burianem a dalšími v klubu NO.6 v Uherském Hradišti!

Další pokračování Mácháč club tour se odehraje již dnes večer v clubu NO.6, kde se představí Enrico společně s Michaelem Burianem, Nfix & Candice, Ondrou Albrechtem a dalšími hosty! Bude to velké!!!    Více info na facebook.com/festivalmachac zobrazit celou novinku »


FMCT Luxor, Česká Lípa by Bubbo

Enrico, Pietros a Bon Finix v bláznivém reportu v českolipském klubu Luxor kde se v sobotu 11.6. konala párty Finlandia Mácháč Club Tour 2016 .  Fotil Bubbo. zobrazit celou novinku »


FMCT Skalky, Nový Jičín by Bubbo

V pátek 10.6 v amfiteátru Novy Jicin Skalky proběhla další zastávka MÁCHÁČ festival. Zahrál DJ Enrico, nFiX & Candice, Bon Finix a George XXl. Fotil Bubbo a ohňoval Dj Jimmy :-) zobrazit celou novinku »