Novinky

FMCT Circus, Mušov - Enrico, M. Burian, Peet Crue, Alexx

Páteční párty v Circus Mušov byla parádní a tak se koukni na fotoreport z tohoto sci-fi iglů  které se nachází na jižní Moravě. Mácháč Club Tour hlásí poslední zastávky před festivalem a jde pomalu do finále. Djs co poředvedli parádní výkony byli Michael Burian,... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá o víkendu do Mušova a na Máchovo jezero!

První srpnový víkend bude pro Enrica opět náročný. V rámci Mácháč club tour zavítá v pátek do prostor Circus Mušov, kde se představí s Michaelem Bruianem, Petem Crue a Alexxem. Sobota pak bude ve znamení Bílého Kamene a české Ibizy, kde ve spojení s Mácháč club tour... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí 13. srpna na jedné z největších evropských parties pod širým nebem, švýcarské Street Parade!

Již 13.8. proběhne ve švýcarském Zurichu jedna z největších parties pod širým nebem s názvem Street Parade, na kterou se pravidelně sjíždí party people z celého světa a která se může pyšnit obsazením předních světových umělců. Obdoba berlínské Love Parade... zobrazit celou novinku »


FMCT Pure Fest, Teplice - Enrico and more

V sobotu 30.7.2016 proběhl v Teplicích PURE Festival a hlavní stage proběhla pod záštitou MÁCHÁČ festival (official) a vystoupili DJ Enrico, nFiX & Candice, Tigi. Mio, Matt Raiden, Jean Luc, Nick Hardin, Denis Weisz, Marcel K, James Sunset. Druhá stage s názvem underground byla v... zobrazit celou novinku »


FMCT Beach Park Mlékojedy - Sadler, Enrico, Pekos atd.

V našich oblíbených Mlékojedech proběhla v pátek 29.7.2016 další úspěšná zastávka Mácháč Club Tour a line up to byl takřka Studiový :-) Chris Sadler, DJ Enrico, Andrew Jumper, Dj Pekos, Dj Billy Bright a Phil Crow :-) Koukni na fotky od Martin ‘Bubbo' Kubrycht :-)) zobrazit celou novinku »


Tento víkend Enrico rozduní Beach park Mlékojedy a Pure Festival v Teplicích!

Závěr tohoto měsíce nebude Enrico rozhodně zahálet. Jak také jinak, když je to ostřílený djský jezdec, který týden co týden po celý rok brázdí Českou republiku a občas si zalétne i na nějaké zahranční vystoupení.   Tento pátek ho můžete zastihnout na... zobrazit celou novinku »


Enrico vyráží o víkendu opět na turné po Čechách. V pátek vystoupí v rámci Mácháč club tour v klubu 007 v Hradčanech a v sobotu turnovském Refreshi!

I předposlední červencový víkend bude mít Enrico na pilno. V rámci série warm upů k festivalu Mácháč vystoupí v pátek v hradčanském klubu 007 společně s Michalem Pesinou, Nfixem & Candice a dalšími a v sobotu zamíří do Turnova, kde zahraje s kolegy Richardem... zobrazit celou novinku »


FMCT La Fabriqu, Hradec - Enrico, Matamar, Nfix&Candice, Flash

35. zastávka Mácháč Club Tour v Club La Fabrique v Hradci Králové se náramně povedla a tak koukni na výběr z fotoreportu který celý najdete na Fb klubu a tour. Hrál  Enrico, Matamar, nFiX & Candice a DJ FLASH zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá o víkendu do hradeckého klubu La Fabrique a ostravského Fabriku!

Nadcházející víkend můžete Enrica zastihnout hned na dvou zastávkách ze série warm upů k festivalu Mácháč, který se kvapem blíží. První ze zastávek bude hradecký klub La Fabrique, kde vystoupí společně s duem Matamar, Nfix & Candice a Flashem. V sobotu se Enrico... zobrazit celou novinku »