Novinky

Pravidelná Studio 54 vinyl afterparty již tuto sobotu ve Studiu 54!

Již tuto sobotu si můžete užít další vydání Vinyl afterparty, na které se opět roztočí asfaltové kotouče a vy si tak budete moci připomenout legendární tracky, které zahýbaly Studiem 54! Za mixem se představí Enrico, Tommy Rogers & Peet, Miquel, Smoke a Peet Sanders... zobrazit celou novinku »


Enrico na oficiální openning party Vinyl baru!

Již dnes se oficiálně otevře pražský Vinyl Bar a to rovnou ve třech dnech, během kterých vystoupí celá řada předních domácích dj's včetně jeho kolegů z domovského klubu Studio 54, kterými jsou Subgate, P-jay a dalších hostů, mezi které patří například Orion, Pavel... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí již zítra v mladoboleslavském Foru a v sobotu v Litomyšli na Houseland festivalu!

Enrico vyráží o tomto víkendu opět na mini turné, v rámci kterého se představí v pátek v klubu Formu v Mladé Boleslavi na narozeninovém eventu serveru Housemagazine.cz, na kterém společně s ním zahraje Richard Reynolds a Tigi.   V sobotu se vydá na festival... zobrazit celou novinku »


První poprázdninová narozeninová vinyl party startuje již dnes před půlnocí ve Studiu 54!

  Enrico, Faith, Smoke, Chris Kaufman, Djane Monica, Billy Bright a Mark Evil roztočí své asfaltové skvosty již zítra ve Studiu 54!   Studio 54 otevírá své brány již dnes a to půl hodiny před půlnocí, kdy startuje první poprázdninová a zároveň narozeninová... zobrazit celou novinku »


FMCT Relax, Prasek- Enrico, nFiX & Candice, Manene, Libro

Veliké finále a to poslední 45. Mácháč Club Tour proběhlo v krásném prostředí amfiteátru Relax-Prasek a ukončilo tímto celou úspěšnou sezónu kolem MÁCHÁČ festival 2016. Koukni na výběr z reportu který celý najdeš na FB Relaxu i Tour. Fotil Martin 'Bubbo' Kubrycht a... zobrazit celou novinku »


FMCT Retro, Zaječí - Enrico, Matamar, Bon Finix, Leemac

44.zastávka Mácháč Club Tour​ je předposlední letošní klubovka od MÁCHÁČ festival (official)​ která úspěšně proběhla tento pátek 2.9.2016 v krásném prostředí Vinařství U Kapličky​ v Retro Music Club​ a musím rovnou říci že to bylo naprosto fenomenální.... zobrazit celou novinku »


Enrico a Faith zahráli na Streetparade 2016

Streetparade 2016. Oslava 25 let. Zurich. Výročí. Co dodat? Milion tančících v centru švýcarské metropole a Enrico a Faith z pražského Studia 54 byli u toho, na palubě kamionu č.21. Návěs byl vypraven tématicky v duchu amerického fotbalu a tak díky mistrům české ligy Prague... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá o tomto víkendu na velkolepou švýcarskou Streetparade a do Hranic na Moravě!

Druhý sprnový víkend bude mít Enrico opět nabito. V pátek zamíří v rámci Mácháč club tour do Hranic na Moravě, kde se představí společně se slovenským hostem EKG, Nfix a Candice, Funn de a Momlem. Sobota pak bude patřit jeho vystoupení na švýcarské obdobě Love Parade... zobrazit celou novinku »


FMCT Bílý Kámen - Doksy - Enrico, Bon Finix, Angry B, Raju, Billy a Crow

Povedená párty festivalu Mácháč v Doksech! Bílý Kámen hostil v sobotu 6.8.2016 Mácháč Club Tour a zahráli: Enrico, Bon Finix, Angry Beats, Nicolas V, Billy Bright a Phill Crow. Koukni na fotoreport od Martin 'Bubbo' Kubrycht který fotil ostošest :-) zobrazit celou novinku »