Novinky

Silvestr ve Studiu 54 bude tradičně ve velkém stylu se startem ve 23:00!

Více jak 24 hodin non-stop hudby, 30 dj's, mixované cd jako dárek a strhující silvestrovská atmosféra! To vše zažijete v rámci přivítání Nového roku ve Studiu 54!   Silvestrovské oslavy jsou za dveřmi a s nimi i jeden z nejdelších silvestrovským mejdanů v... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night v čele s Enricem zamíří již zítra do Motorestu Slapy!

Již zítra zavítá rezidentní event pražského klubu Studio 54 do slapského motorestu nedaleko Prahy. Za mixem se představí jeho dva rezidenti Enrico a Billy Bright, které bude supportovat místní Camel. Pokud jste z tohoto regionu a máte rádi Studio 54 sound, tak byste rozhodně... zobrazit celou novinku »


Tommy Rogers slaví narozeniny a vy můžete být tento pátek 26.11. ve Studiu 54 u toho!

Tento pátek bude ve Studiu 54 patřit rezidentovi Tommy Rogersovi, který zde oslaví společně se svými djskými kolegy své narozeniny. Kromě oslavence, který se představí ve společném setu se svým dlouholetým parťákem Peetem, kteří v minulosti tvořili dobře známou dvojici... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night zavítá v sobotu do českolipského Luxoru!

Již tuto sobotu zavítají rezidenti Studia 54 – Enrico, Pietros a Raju do klubu Luxor v České Lípě a to na další vydání noci Studio 54 Night, která se pravidelně představuje po celé České republice! Těšit se můžete na nabitou noc s charakteristickým soundem tohoto... zobrazit celou novinku »


Transmission After Studio 54

Transmission after a oslava narozenin DJ Enrico, DJ MIO, Filip LanDchi Langr, Vítek Hofer to už dopředu slibovalo mnohé :-) A taky že jo... Nedělní Studio opět ukázalo že aftery a oslavy nám jsou a proto DĚKUJEME VŠEM za účast i kalbu a dárečky a těšíme se na dalším... zobrazit celou novinku »


Enrico & Mio B-day -Retro Music Hall - foto Lukáš

Enrico děkuje všem za neuvěřitelnou oslavu narozenin v Retro Music Hall, bylo to opravdu úžasné. Vyšlo nám to opravdu na den na 29/10 na naše narozeniny a do nejrozjetějšího klubu v Praze nám přišli gratulačně zahrát přátelé Dj Domez, NAMAAS, Dj PietroS. Fotil Lukáš a... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí během nadcházejícího víkendu v Radosti FX a na brněnské halovce Prigl Hall Festival!

Enrica o tomto víkendu můžete zastihnout v naší metropoli a také v Brně. V pátek vystoupí na dalším vydání Studio 54 Night v klubu Radost FX a v sobotu zavítá na Prigl Hall Festival, kde zahraje po boku nizozemského umělce Jaggs, Chris Daviese a domácích vystupujících... zobrazit celou novinku »


Enrico oslaví své narozeniny v sobotu Retro Music Hall a v neděli ve Studiu 54!

Enrico o tomto víkendu oslaví své narozeniny hned dvakrát a to v pražských klubech Retro Music Hall a domovském klubu Studio 54!   Pokud chcete společně s Enricem oslavit jeho narozeniny, které se mezi normálními srmtelníky již dávno neslaví, ale vždy slibují... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night již zítra v kutnohorském klubu Planet!

Již zítra vyráží trojice rezidentů Studia 54 – Enrico, Pietros a Tibiza do kutnohorského klubu Planet, kde proběhne další vydání eventu Studio 54 night, který by si rozhodně clubbeři v tomto regionu neměli nechat ujít. Kromě již zmiňované trojice zástupců pražského... zobrazit celou novinku »