Novinky

Enrico se během velikonočního víkendu představí na dvou zastávkách Mácháč club tour v Ústí a Jablonci a na Studio 54 v Radosti FX!

Pokud vás zajímá, kam vyráží Enrico o velikonočním víkendu, můžete ho zastihnout již dnes v KD Ústí nad Labem na další zastávce Mácháč club tour, kde se na dvou pódiích představí 16 dj's v čele s Manenem, Richardem Reynoldsem nebo Bedou. Páteční večer bude ve... zobrazit celou novinku »


Mácháč Club Tour 2017 ve Studiu 54

Mácháč Club Tour 2017 zavítalo 8.4. na své druhé letošní zastávce do tradičního after clubu v Praze a to přímo do Studio 54 na párty spojenou s Afterem po Fedde Le Grand v SaSaZu. Zahráli Madelaine, Enrico, Subgate, Tibiza, Zendi, Phil Crow a Billy Bright. Koukni na pár... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z Mácháč Club Tour

Přinášíme vám fotoreport z Mácháč Club Tour. Kulturní dům Březnice zobrazit celou novinku »


Enrico se představí o nadcházejícím víkendu v Emcu v Ústí nad Labem a v DC U Kolji v Litomyšli!

Nadcházející víkend budete moci Enrica zastihnout hned na 2 místech. V pátek zavítá do severočeského Ústí nad Labem do klubu Emco na Valentýnskou párty, kde se představí společně se Sunbeamem, Dom Quarkem a Chemikem a v sobotu ho máte možnost zastihnout v litomyšlském... zobrazit celou novinku »


Brooklyn K.Vary 28.1.2017 Wildcats, djs: Enrico, Richie

Koukni na pár fotek z povedené párty v Brooklyn Music Club , Karlovy Vary kde proběhla White párty s divoškami z Wildcats . Djs: Enrico a Richie. Fotil na barevný film Ondřej Vacula. zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá poslední lednový víkend do klubu K2 v Českých Budějovicích a Brooklynu v Karlových Varech!

Enrico o víkendu vyráží opět na cesty. V pátek se představí společně s Melvinem Coxxem v českobudějovickém klubu K2 a sobota bude patřit White party v karlovarském Brooklynu, kde se představí společně s Richiem a formací Wildcats!   Více info naleznete na... zobrazit celou novinku »


New Year's Eve 2017 Studio 54 by Lukáš Klusák

A je to tu. DĚKUJEME všem za neuvěřitelný silvestr. ZDE je fotoreport z oslavy nového roku ve Studiu 54. Poděkování patří všem návštěvníkům i DJům za 27 hodinovou párty i personálu a ochrance který na několik směn zvládl vše jak má být. Fotil Lukáš Klusák -... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou nabitý víkend a tři vystoupení!

Enrico předposlední lednový víkend vyráží opět na cesty. V pátek se představí v mladoboleslavském klubu Forum, co by headliner akce House Feelings. Bezprostředně po té zavítá do svého domovského klubu Studio 54 na pravidelnou sobotní afterparty a v sobotu večer vystoupí... zobrazit celou novinku »


Magnetická after - Studio 54 by Lukáš Klusák

Sobotní after po Magneticu a oslava narozenin Troy Robinson a LeeMaca se vydařila na jedničku, zavíračka ve 21:00 mluví za vše ! koukni na report a těš se na další rok :) Skvěle zahráli DJ Enrico, Bon Finix, DJ LanDchi, DJ LeeMac Official, DJ Richie - Official, Míla Skipper... zobrazit celou novinku »