Novinky

Enrico má před sebou další nabitý víkend a tři vystoupení!

Dnes zavítá v rámci Mácháč club tour do Valašského Meziříčí a klubu No 6., kde vystoupí společně s Michaelem Burianem a Leemacem. V sobotu pak vystoupí v pražském Duplexu na eventu Helvetica, kterému budou vévodit dva švýcarští hosté, které bude Enrico supportovat... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí o tomto víkendu hned na čtyřech místech!

Enrico má před sebou další nabitý víkend.  V pátek nejprve  vyrazí na Studio 54 partník, kde mu budou sekundovat Subgate, Billy Bright, Phil Crow a Cubix. Následně se přesune do Mariánských Lázní do D-clubu a bezprostředně po tomto vystoupení vyrazí do svého... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá dnes do klubu U Kolji v Litomyšli a zítra na Lázeňskou Open air od Teplic!

Enrico vyráží dnes opět na víkendovou tour. Dnes večer se představí společně s Chrisem Sadlerem, Styxem a Yoppou Parrotem v klubu U Kolji v Litomyšli v rámci Mácháč club tour a zítra zavítá do Teplic, kde proběhne Lázeňská Unico Night Open Air. Kromě Enrica zde vystoupí... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou nabitý víkend v rámci třech vystoupení v Pardubicích a pražském Duplexu a Studiu 54!

Enrico má před sebou další nabitý víkend. V pátek zavítá nejprve na Pardubický Majáles, kde je line-up na všech stagích opravdu nabitý, následně se přesouvá do pražského klubu Duplex na Mácháč club tour, kde vystoupí společně s Tommy Rogersem, Sylonem a Jimmym a v... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT 2019 N-club Most

V sobotu 4.5. dorazil Mácháč Fetival do mosteckého podniku N-Club. V silné sestavě s Manenem v čele rozohnil publikum a navázal na úspěšné zastávky v předešlých letech v tomto regionu. Dále zahráli TiGi, Enrico, Dom Quark, Jimmy, Waci a David Mixa. Fotil Martin Kubrycht,... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou divoký týden a 4 vystoupení!

Již dnes zahraje v klubu Sokolovna v Bělé pod Bezdězem společně s Miem, SNBM a dalšími, v pátek zavítá v rámci Mácháč club tour do klubu Hvězda ve Strakonicích, kde ho bude supportovat SNBM, Melvin Coxx a M@ggic.  Sobotní zastávkou stejnojmenné tour bude brněnský klub... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT 2019 - MAX Žďár nad Sázavou

V pátek 24.4.2019 jsme zavítali na vysočinu a klub MAX Žďár nad Sázavou byl cíl naší další povedené zastávky. Hrál Brian a s ním Enrico, Pauli Gabrieli, Yuri a Seiz. Fotil Bubbo Foto zobrazit celou novinku »


Enrico se v tomto týdnu představí v Ostravě, Praze, Hradci Králové a Mostu!

Již zítra vyráží Enrico v rámci Mácháč club tour do ostravského Fabricu, kde se představí společně s duem Matamar, Namaasem, Zahim a Massxem. V pátek Enrico zavítá do královo-hradeckého klubu Denoche, kde zahraje společně s Chrisem Sadlerem, SNBM a Tokátkem, následně se... zobrazit celou novinku »


Enrico se o víkendu představí v rámci Mácháč club tour ve Žďáru nad Sázavou a v pražském Vinyl Baru!

O nadcházejícím víkendu se Enrico představí hned na dvou lokacích v rámci série warm upů Mácháč club tour!  Tou první bude Max club ve Žďáru  nad Sázavou, kde Enrico vystoupí po boku Briana, Pauli Gabrieliho, Doudyse a Yuriho. V sobotu můžete Enrica zastihnout v... zobrazit celou novinku »