Novinky

Enrico zavítá zítra do ostravského Fabricu na event Opening House & Techno!

Již zítra propukne v ostravském klubu Fabric event s názevm Opening House & Techno, kde se představí šest zástupců těchto stylů. Těšit se můžete na Enrica, Tibizu, Matthiase O' Zanu, Denysu, Van Vegu a Karla Kosttala. Pokud jste z Ostravy a jejího okolí, na tenhle mejdan... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá o víkendu do kempu Josef v Dubňanech a na Studio 54 Night v Mlékojedech!

Poslední prázdninový týden bude mít Enrico tradičně nabito. V pátek zavítá na event Goodbye Summer do Dubňan, kde se o jeho support postará  Jarek a THDS a v sobotu se můžete těšit na jeho vysotupení na Studio 54 night v Beach Parku v Mlékojedech, kde ho budou supportovat... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí i leto na main stage festivalu Mácháč! Zatihnout ho můžete v pátek ve 21 hodin!

I letos se Enrico představí na hlavním pódiu festivalu Mácháč, kde se představí například Fedde le Grand nebo Timmy Trumpet. Enrica můžete zastihnout za mixem od 21:00 hodin! Kompletní line-up letošního ročníku naleznete na www.festival-machac.cz! A bude to velké!  zobrazit celou novinku »


Enrico se představí během víkendu v pražském Stormu a na Bílém Kameni!

Dnes večer zavítejte do pražského Storm clubu, kde proběhne další zastávka Mácháč club tour. Kromě Enrica zde vystoupí Lucca, Subgate, Tibiza a TGT. Zítra se můžete na Erica těšit na Bílém Kameni, kde se představí společně s Brianem, Richiem, Melvinem Coxxem a Jimmym.... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou další náročný víkend!

Nadcházející víkend bude ve znamení rozlučkového mejdanu s party boyem Italem, tudíž to bude opravdu velké. Během něj se Enrico představí zítra v pražské Roxy, v sobotu pak na Holi Open Airu na Střeleckém ostrově, kam zavítá i producent Watermat a v sobotu večer se pak... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí v rámci Mácháč club tour dnes v Circusu Mušov a zítra v Třebíči!

Další víkend je tu. Během něj se představí Enrico v rámci Mácháč club tour dnes společně s Michaelem Bruianem Peetem Crue a Alexxem v prostorách Circusu Mušov a zítra vyráží směr Ibiza club Třebíč, kde ho bude supportovat duo Matamar, Ričí, Siggi a Hobeats.   ... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí o tomto víkendu v rámci Mácháč club tour v pátek v Beach parku v Mlékojedech a v sobotu v klubu Triniti!

Enrico nepovoluje ani o tomto víkendu. V pátek zavítá v rámci Mácháč club Tour do letního klubu Beachpark Mlékojedy, kde ho bude supportovat Chris Sadler, Tokátko, Lexx a Insomniac. V sobotu pak vyrazí do  pardubického klubu Trinity, kde se můžete těšit také na SNBM, Tigiho... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá v rámci Mácháč club tour do Boskovic a Retra Zaječí!

Enrica čeká opět nabitý víkend. Zítra vyráží v rámci Mácháč club tour do klubu Jízdárna v Boskovicích, kde se představí společně s Chris Sadlerem, Siggim, Michalem Pešinou a Reinette. V sobotu zamíří do Retra Zaječí, kde vystoupí s Bon Finixem a Leemacem.... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá o víkendu v rámci Mácháč club tour do Vimperka a Teplic.

Nadcházející víkend se Enrico představí v rámci Mácháč club tour ve Vimperku a Teplicích. Páteční zastávkou bude Calypso Vimperk, kde zahraje společně s Angry Beats, Melvinem Coxxem a M@giccem. Sobotní zastávka tour pak proběhne v teplickém Unicome, kde se Enrico... zobrazit celou novinku »