Novinky

Enrico zavítá večer do Radosti FX na další pokračování eventu Studio 54 Night a zítra se představí v Retro Zaječí na Mácháč club tour after show

Pokud se dnes chystáte do víru pražského nočního života, zavítejte do Radosti FX, kde se odehraje další pokračování klubovky Studio 54 night, na níž vystoupí Enrico, Rio, P-jay, Billy Bright a Phill Crow a po které následuje oficiální afterparty v domovském klubu Studio 54... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT 2018 - Relax Prasek

Pár fotek z krásného amfiteátru v Praseku u Nového Bydžova z povedené a suprácké Mácháč Club Tour - Relax Prasekod  RelaxParty.cz . Celý výběr fotek z párty na které zahrál Enrico, Richard Reynolds, Procash a Thomas Vibes najdeš na webu a fb klubu a Mácháče. Po... zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá večer do českobudějovického klubu K2 a v sobotu do pražského Stormu!

Poslední týden před festivalem Mácháč Enrico zavítá do českobudějovického klubu K2, kde bude slavit narozeniny dj Melvin Coxx a kde se kromě Enrica také představí SNBM, Michael C, tokátko a řada dalších. Sobota pak bude patřit poslední zastávce Mácháč club tour , která... zobrazit celou novinku »


O víkendu čekají Enrica dvě zastávky Mácháč club tour a to na Bílém Kameni a na letním parketu Prasek

Od startu letošního ročníku festivalu Mácháč nás dělí bez mála dva týdny, během kterých se můžete zůčastnit série warm upů Mácháč club Tour. Enrico se o tomto víkendu představí na dvou zastávkách a to v pátek na Bílém Kameni, kde mu bude sekundovat duo Matamar,... zobrazit celou novinku »


Enrico v rámci víkendové série Mácháč club tour zavítá do Kyjova a Českého Krumlova!

Enrico má před sebou další nabitý víkend, který se ponese v duchu série warm upů k letošnímu ročníku festivalu Mácháč s názvem Mácháč club tour. První zastávkou bude kyjovský klub Tropic, kde se Enrico představí společně s Tommy Rogersem, Richardem Reynoldsem, Allib... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT 2018 Cirkus Mušov

Parádní a opět zcela zaplněné šapitó Circus Mušov opět hostilo tradiční zastávku Mácháč Club Tour 2018 a mejdan to byl jak z učebnice. Hráli Michael Burian, Enrico, Peet Crue a Alexx a fotil Martin Kubrycht. Děkujeme a za rok se těšíme na viděnou, na slyšenou  zobrazit celou novinku »


Enrico zavítá o tomto víkendu do Mušova a Třebíče!

Enrico zavítá v rámci Mácháč club tour do Pasohlávek a tamního klubu Circus Mušov, kde se již zítra představí společně s kolegy Michaelem Burianem, Peetem Crue a Alexxem. Sobota pak bude patřit také warm upu k letošnímu ročníku festivalu Mácháč a Enrico v rámci něj... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí o víkendu v Plzni a Aši v rámci Mácháč club Tour!

Enrico vyráží o víkendu opět na cesty a jeho vystoupení se ponesou v duchu série warm upů k festivalu Mácháč 2018. První zastávkou bude Plzeň, kde se Enrico představí společně s Chris Sadlerem, Robertem Chocholou, domácí legendou Loutkou, O Jey Beem a Michaelem L. V sobotu... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT - Tachov KiWi

Poslední sobota v měsíci patřila Kiwi Tachov a stálo to za to! Line up této Mácháč Club Tour stál za to a zahráli Richard Reynolds, Enrico, TiGi, Blackwards, Howard a další.  Prázdniny začaly a festival Mácháč s Hardwellem a Arminem Van Buurenem se blíží, tak koukni... zobrazit celou novinku »