Novinky

Enrico a P-jay vystoupí v pátek na Studio 54 Night v Litomyšli+free CD!

Již tento pátek se rezidenti Studia 54 - Enrico a P-jay vydávají do Litomyšle, kde proběhne v klubu U Kolji rezidentní večer tohoto pražského afterklubu - Studio 54 Night. Jak jsme zmínili, hlavním hostem večera je Enrico, který pravidelně vystupuje na vyhlášených... zobrazit celou novinku »


DJ Enrico na Wednesday 4 Free party at Mecca 23.11.

Enrico vystoupí na Wednesday 4 Free v Mecce od 24:00! zobrazit celou novinku »


Fotoreport z Transmission after Studia 54 by Kviki

Ať si říká kdo chce co chce, Transmission after ve Studiu54 do 20 hod byla ve velkém stylu! Děkujeme všem, kteří dorazili na oficiální Transmission after do Studia 54 a tančili až do nedělního večera!   Uplynulou neděli jsme byli svědky dalšího nabitého... zobrazit celou novinku »


DJ Enrico na oficiální afterparty po Transmission

Jediná oficiální after po Transmission s Enricem, Faithem, Eaglem, Slovakem a Marty Fishem ve Studiu 54 + cd zdrama jako dárek! Již tuto sobotu se opět otevřou brány pražské O2 arény a odstartuje se tak další z dlouhoočekávaných eventů jménem Transmission. Bezprostředně... zobrazit celou novinku »



Fotoreport z narozeninové afterparty Enrica ve Studiu 54 by Vítek

Enrico oslavil 29.10 své narozeniny! Jak jinak než na afterparty Studia 54 a to ve velkém stylu s Loutkou a dalšími dj's!Cd jako dárek všem příchozím! zobrazit celou novinku »


Enrico zve na svůj narozeninový after v sobotu 29.10. do Studia 54!

Enrico oslaví 29.10 své narozeniny! Jak jinak než na afterparty Studia 54 a to ve velkém stylu s Loutkou a dalšími dj's!Cd jako dárek všem příchozím! Dj Enrico,bez kterého by Studio 54 nebylo Studiem tak, jak ho znáte, oslaví poslední říjnovou sobotu své narozeniny.... zobrazit celou novinku »


Studio 54 after Enrico vs Béda foto by Kviki - Wonderland after

Ten, kdo dorazil v sobotu ráno do Studia 54 opravdu nelitoval. Našlapaný set Enrica a Bédy na 4 playery a plný klub, který se otřásal v základech. Tak by se dala popsat atmosféra sobotní Wonderland afterparty. Mimo Enrica a Bédy se za mixem představil také Veekay, Pietros a Billy... zobrazit celou novinku »


Studio 54 after Enrico vs Béda foto by Vítek - Wonderland after

Ti, kteří v sobotu navštívili pražské Studio 54 si rozhodně přišli na své! Na programu totiž byla oficiální Wonderland afterparty po stejnojmenném eventu v pražském Sasazu. Na afterparty vystoupili v exkluivním setu na 4 decky Enrico & Béda a předvedli neskutečnou... zobrazit celou novinku »