Novinky

Kam vyrazit na Enrica o nadcházejícím víkendu? Summer Session festival a Unique House Open Air!

Druhý srpnový víkend je za dveřmi a my pro vás máme hned dva tipy, kam vyrazit na dje Enrica! Tím prvním je zítřejší festival Summer Session, kde se ve speciálním Back2back setu představí Enrico splečně s Bedou na Cinda stagi. Kromě této dvojice se můžete v rámci... zobrazit celou novinku »


Studio54 a Trojka Vodka párty tuto sobotu Bílý Kámen na Mácháči+CD free!

Enrico, Raju, Gonzalez a Finidi na exkluzivním mejdanu na Bílém Kameni, kde Trojka Vodka poteče proudem! Pokud vyrážíte první srpnovou sobotu 3.8. na českou Ibizu, máte se rozhodně na co těšit! Výběrová švýcarská vodka Trojka vám totiž přiváží event, na kterém budou... zobrazit celou novinku »


Komplet line up Main stage Mácháč sobota 24.8.2013!

Enrico od půlnoci do jedný,to je pecka,rozjedu to tam na plný koule :))) 15 - 16 DJ Contest Winner 16 - 17 Hydrophonic 17 - 18 Mekki Martin 18 - 19 LayDee Jane 19 - 20 Richard Reynolds 20 - 21 Tommy Rogers 21 - 22 Lucca 22 - 23 John Culter 23 - 00 Brian 00 - 01 Enrico 01 - 02... zobrazit celou novinku »


Fotoreport Hejtman - Chlum - foto by Kuba "tvař se" Vrcháč

V sobotu 13/7/2013 Studio54 poctilo svou návštěvou vesničku u rakouských hranic Chlum u Třeboňe a tam kde lišky dávají dobrou noc ( rakousky) tak tam v lese se skrývá podnik velikosti SaSaZu ...Je to prapodivné,ale je to tak.Pěkný prostor,technika na úrovni a příjemný... zobrazit celou novinku »


Mácháč Festival Warm up míří tuto sobotu do českolipského klubu Luxor!

Enrico, Pietros a Mike Shiky na warm upu k festivalu Mácháč s možností zakoupení levenějších vstupenek na festival a 150 free cd’s pro příchozí! Již tuto sobotu proběhne v klubu Luxor další z řady warm upů k prestižnímu domácímu festivalu Mácháč, který se... zobrazit celou novinku »


FOTO po Prydzovi bez Prydze - Studio54 by Jakub "sem ucho"

V neděli 21/7/2013 afterpárty po párty Eric Prydz bez Erica Prydze ve Studiu 54 se vyvedla a zahráli Chris Sadler, Enrico, Beda, P-jay, Subgate a párty byla rozkošnicky vymazlená  -jukni na fotky a užívej prázdniny. zobrazit celou novinku »


CityLounge - Krumlov - foto by Kuba "miluju Denis" Vrcháč

V pátek 12/7/2013 Studio54 navštívilo designový podnik City Lounge v Českém Krumlově a stálo to za to! djs Enrico,Ronny a Andre Moretti ukázali co v nich je a zahráli sety na které se nezapomíná. Pro všechny co na párty byli máme tento fotoreport od Kuby.Poděkování patří... zobrazit celou novinku »


Oficiální afterparty po Ericu Prydzovi s Chrisem Sadlerem proběhne ve Studiu 54!

Speciální oficiální afterparty po vystoupení Erica Prydze proběhne ve Studiu 54 s exkluzivním hostem Chrisem Sadlerem, Enricem, Bédou, Subgatem, Finidim, Kifflim a P-jayem! V sobotu 20.7. zavítá do pražské Incheba arény djská a producentská super star Eric Prydz, který se... zobrazit celou novinku »


Kam vyrazit na Enrica v tomto týdnu? My to víme!

Středa 10.7. Duplex Praha, pátek 12.7. City Lounge Český Krumlov a sobota 13.7. Music Hall Hejtman Chlum u Třeboně – tam všude můžete tento týden zastihnout dje Enrica. Kde je Enrico, tam to jednoduše jede a je mejdan jak se patří! Pokud chcete mejdan s tímto rebelem... zobrazit celou novinku »