Enrico má před sebou další nabitý víkend ve znamení Mácháč Club Tour 2014 v rámci kterého se představí na Mácháči a v brněnském klubu Sono!

Novinky > Enrico má před sebou další nabitý víkend ve znamení Mácháč Club Tour 2014 v rámci kterého se představí na Mácháči a v brněnském klubu Sono!

Enrico vyráží tento víkend se svým recordbagem opět na cesty. První zastávkou bude páteční event Mácháč club Tour  Open Air, který proběhne v prostorách Bílého Kamene v Doksech. Kromě Enrica se na tomto večírku, který se bude odehrávat ve stanu u Bílého Kamene a následně pak i přímo v Disko Bílý Kámen, představí také Brian, Paco, Subgate, Gonzales, Tibiza a Sylon.

V sobotu se Enrico vydává do nového brněnského klubu Sono na další zastávku Mácháč club Tour, kde vystoupí po boku předního domácího dje a producenta – Michaela Buriana. O jejich support se postará brněnský Hydrophonic a Listterz.

Kompletní informace o Mácháč club Tour naleznete na facebookovské fan pagi https://www.facebook.com/machacclubtour?fref=ts a také na www.djenrico.com