Festia Open Air s Jay Lumenem, Ericem Sneem a rezidenty Studia 54 již tuto sobotu! Čtěte důležité informace!

Novinky > Festia Open Air s Jay Lumenem, Ericem Sneem a rezidenty Studia 54 již tuto sobotu! Čtěte důležité informace!

Festia Open Air již tuto sobotu! Kromě zahraničních hostů se na festivalu představí také rezidenti Studia 54 a samozřejmostí je after po afteru ve Studiu 54, kde to pojede až do pozdních odpoledních hodin druhého dne!




Pátý ročník festivalu nabídne opět řadu novinek a hlavně ukrutnou párty opět v Praze 4 - Braníku. Nebude chybět řada sportovních a uměleckých aktivit a vychytávek. Všechny informace, které potřebujete vědět před návštěvou festivalu, se dozvíte v následující a zároveň závěrečné tiskové zprávě.
separator Last info

LINE UP

Pro lepší orientaci na místě využijte naši aplikaci, kterou stáhnete ZDARMA na www.cindaopenair.cz/s-aplikaci-cinda-open-air-to-mate-v-ruce.

Časový line up:

Main stage:
12:00-13:00- Kaja Puczek
13:00-14:00- Alexx vs. Pete Ripe
14:00-15:00- TGT
15:00-16:30- Roberto Savaggio (DE)
16:30-18:00- Cartonnage (CZ)
18:00-20:00- Jay Lumen (HUN)
20:00-22:00- Eric Sneo (DE)




Second stage:
12:00-13:00- Taada
13:00-14:00- Carrasco
14:00-15:00- Elite
15:00-16:00- Mark Evill & P-jay
16:00-17:00- Subgate & Finidi
17:00-18:00- Mylo
18:00-19:00- Chris Sadler
19:00-20:00- Peet Sanders & KIFLI
20:00-21:00- Enrico & Beda
21:00-22:00- Orbith


Ultrasonic stage:
12:00-13:30- Tokátko
13:30-15:00- Adam Cloud
15:00-16:30- Pete Walk
16:30-18:00- Revis
18:00-20:00- Lumiere
20:00-22:00- Lucas Hulan






Vstupné

Pokud máte vždy na všechno dost času, vstupenky v předprodeji na portálu Ticketstream budou k mání až do 13. 6. 2014 za 250Kč včetně poplatků.

Vstupné na místě činí 290Kč.

Festival je přístupný od 16 let. Děti smí do areálu pouze v doprovodu zákonných zástupců. Prosíme tímto rodiče, aby dbali zvýšené opatrnosti o své ratolesti.

Vzhledem k nekalému jednání některých návštěvníků minulosti je zakázáno během akce opouštět areál festivalu. V případě opuštění areálu je účtován pro návrat poplatek 50Kč.
Nicknack kelímky

Na festivalu jsou prvně zavedeny vratné kelímky 0,3 l s uchem od firmy Nicknack. Kelímky si bude moci každý zákazník vyzvednout u vstupu za vratnou zálohu 50 Kč. Kelímky budete moci při odchodu z festivalu vrátit anebo si je nechat na památku.

Kelímek si bude muset vyzvednout každý návštěvník.

Pro mytí a čištění kelímků bude zřízena samoobslužná stanice hned vedle hlavního baru, kde si budete moci kelímek opláchnout dle libosti a potřeby.
Jak se na festival dostanete?

Festival loni změnil svoje místo konání. Nová lokalita má tuto adresu:

Kemp KOTVA - U kempinku, Praha 4, Braník
V areálu kempu ve spodní části u Vltavy.

Od tramvajové zastávky a hlavní silnice hledejte návěsti v podobě reklamních plachet s ukazateli (směrovými šipkami).

Souřadnice GPS:
N 50° 01´57.16´´ E 14° 24´15.18´´

MHD: tramvají linkami č. 3, 17 a 21 do zastávky „Nádraží Braník“
Tramvajová zastávka je od kempu do 5 minut chůze směrem k Vltavě.

Busem: linkou 106 ze zastávky „Kačerov“ (přestup z Metra „C“) do konečné zastávky „Nádraží Braník“. Autobusová zastávka je od kempu vzdálena do 7 minut chůze směrem k Vltavě.
Občerstvení

Stín a odpočinek najdete pod řadou párty stanů s občerstvením v podobě barů či jídla.

Nápoje:
O vaše žížnivé jazýčky se postará 5 barů s rozmanitým sortimentem opravdu pro každého. Postará se o vás hlavní bar, výčep, Gambrinus bar, Jägermeister bar, RedBull bar a koktejl bar Zlatého Stromu, kde dostanete to nejlepší Cuba Libre a Mojito v Praze.

Jídlo:
Jídlo na akci pro vás zajistí firma Crash Food. Připravila si menu o třech chodech. Vybírat si budete moci mezi burgery a klobásami, jak je na festivalech neznáte.


Cigarety:
Nebudou chybět také cigarety od značky Camel a Benson&Headges.
Nepřízeň počasí

Nejen bary a občerstvení nabídnou dostatek zastřešených prostor pro stovky návštěvníků, tudíž se není třeba obávat promoknutí.
Ubytování

Pro ty, kteří jsou mimopražští a rádi by se ubytovali v blízkosti open airu, máme skvělé zprávy. Prostor festivalu slouží jako letní kempová oblast, ke které patří také Penzion Kotva. Více informací o cenách a rezervacích pokojů naleznete na www.kotvacamp.cz.
Bezpečnost a hladký průběh

Na místě pro vaše bezpečí bude k dispozici ochranka a průběh akce bude pod dohledem hlídky hasičů, zdravotníků a plavčíků. Případné dotazy či připomínky na místě můžete směřovat na jakéhokoliv organizátora, které poznáte podle triček s logem festivalu či patřičného označení.
Doplňující program festivalu

FOA představí tento rok opravdu velkou škálu zábavných a uměleckých aktivit. Níže najdete rozpis několika z nich.

Vodní sporty – Outdoor Krumlov přiveze i letos několik vodních atrakcí. Vltavu budete moci pokořit v zorbové kouli či na vodních duších si vychutnat drink.


Graffiti / Airbrush – Festia má velice blízko k umění a proto na festivalu od 15 hodin budete moci sledovat práci několika mistrů v oboru.

Merchandise – Upomínkových předmětů nikdy není dost a na Festii jich bude k mání mnoho. Stylové brýle firmy Nunettes v originálním designu koupíte pouze u nás. Nesmí chybět brandovaná trička festia s možností volby vlastního potisku na záda.


Dělo Cryogenic CO2 – Ochlazení přijde na festivalu vždycky vhod. Cryogenic CO2 dělo je už od nedávna nedílnou součástí festivalu, proto na pátém ročníku nesmí chybět.

Bazény – Novou chill outovou zónu letos bude zdobit bazén o velikosti 3,6 m pro vaše potěšení a řádění. Každý si bude moci smočit.

Chill out zóna – Útulná zóna přinese nejen bazénové osvěžení, ale také pohodlné sezení na sedacích vacích firmy Tuli.cz. Hudebně budete obohaceni o opravdový deep housový zážitek od těch našich nejlepších.


Bumperball hřiště – Fenomén fotbalové zábavy na halové a letní měsíce se představí i na Festii.


Workout exhibice / workshop – Exhibici sportu, jež je v ČR ještě v plenkách, vám předvěde parta tří nadšenců, které jste mohli vidět i na Primě.
Oficiální afterparty

Festival bude ukončen ve 22:00 hodin a co pak? Nová lokalita festivalu nám dala nelehký úkol pro tento rok, a to zajistit ideální prostory pro pořádání afterparty. Navštívili jsme řadu klubů a prostorů a nakonec nás nejvíce zaujal velkolepý prostor klubu P. M. club - Trojická 10, Praha 2, nedaleko Palackého náměstí. Doprava do klubu je příjemných 10 minut tramvají 3 a 17 ze zastávky Nádraží Braník.

Klub za svou dobu fungování prošel celou řadou změn od inovace interiéru, výměnou zvuku a úpravou světel. Při poslední návštěvě jsme byli opravdu mile překvapeni. Kapacita prostor, jež činí 1 500 osob, vám zajistí dostatek prostoru pro tančení i oddych.

Line up plánovaného afteru se ponese tentokrát čistě v rytmu techna. Celým večerem vás provedou ti nejlepší techno DJs ve složení Pavel Krejdl, Ravic, LamyCZ & Shimita, Miquel, Steen & Otiatros, B.UNQ!, CZScream, Golpe. Vstupné na after bude pouhých 60 Kč.


Časový line up Afterparty:
22:00-23:00 - CZscreem
23:00-00:00 - B.UNQ!
00:00-01:00 - LamyCZ & Shimita
01:00-02:00 - Miquel
02:00-03:30 - Pavel Krejdl
03:30-04:30 - Ravic
04:30-05:30 - Steen & Otiatros
05:30-07:00 - B.UNQ!
Desatero zasloužilého návštěvníka

Návštěvník:

1) je povinen nosit identifikační pásek na ruce po celou dobu účasti. Při jeho odstranění může být vykázán z festivalového města bez nároku na vrácení vstupného.

2) je povinen předložit občanský průkaz na barech při jeho vyžádání nebo v situacích, které to vyžadují.

3) odpovídá za škody, které způsobí pořadateli nebo třetí osobě, a to v plné výši.

4) podstupuje veškeré sportovní aktivity na vlastní nebezpečí.

5) nesmí vnášet do festivalového města drogy, jídlo, nápoje, zbraně, psychotropní látky a předměty jinak nebezpečné pro ostatní účastníky.

6) se chová nekonfliktně k ostatním návštěvníkům, jinak může být vykázán bez ohledu na vrácení vstupného.

7) udržuje čistotu v areálu a v okolí vodního toku Vltavy. Využívá odpadkových košů v prostorách festivalového městečka.

8) se nepokouší využít jiných vstupů do festivalového města než k tomu určených. Při odhalení podvodného jednání bude ihned z festivalu vykázán.

9) nesmí distribuovat a jinak propagovat reklamní předměty bez předešlé domluvy s hlavním pořadatelem.

10) jako svědek nekalého, nepřípustného či konfliktního jednání ostatních osob, ohlásí takovéto chování neprodleně pořadateli v tričku s logem festivalu, nebo ochranné službě v místě konání.



Těšíme se na vaši bohatou účast a uděláme maximum pro váš skvělý zážitek a spokojenost. Přejeme všem příjemnou zábavu. Pořadatelský tým festivalu.