Studio 54 zve na první Studio 54 Night v nové sezóně v pátek 2.9. v Mecce!

Novinky > Studio 54 zve na první Studio 54 Night v nové sezóně v pátek 2.9. v Mecce!

Enrico, Ronny, Peet a Raffael de la Rue na úvodní Studio 54 v nové sezóně.

Našlapaný večer tou nejlepší hudbou v podání čtyř rezidnetů Studia 54, mixované cd od djů Enrica a Ronnyho pro každého příchozího a především skvělá atmosféra po celý večer - to je zářijová Studio 54 at Mecca 2.9.!

S novou klubovou sezónou se hlásí o slovo i další pokračování rezidentního večera Studio 54 v pražské Mecce, kterou si rozhodně nenechte ujít.

Headlinerem večera bude pro tentokrát dj Enrico, který se během léta představil téměř na všech známých domácích festivalech jako je Mácháč, Svojšice nebo Pleasure Island, kde vystoupil po boku světových es. Mimo toho opět zavítal do jednoho z nejlepších klubů světa - Amnesii na Ibize, kde byl hostem prestižního světového eventu La Troya, který pravidelně navštěvuje několik tisícovek tancechtivých party people.

Druhým vystupujícím je dj Ronny, který se v uplynulých měsících představil několikrát za hranicemi naší země a to ve Francii a Holandsku, kde také vystoupil jako headliner prestižní White party a během léta se u nás představil například na hlavním pódiu festivalu Mácháč.

Třetím zástupcem zářijové Studio 54 Night je dj Peet, který prezentuje svůj sound po celé ČR na parties mezi které patří například Dirty Dancing.

Celou party odstartuje Raffael de la Rue, jehož vocal housový set skvěle rozjede clubbery první poprázdninový pátek v pražské Mecce!

Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu Cd Studia 54  zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny!

Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz